Hoe een achtergrondafbeelding wilt weergeven op mijn Web-pagina

Hoe een achtergrondafbeelding wilt weergeven op mijn Web-pagina


Een achtergrond toevoegen aan uw webpagina kunt uw website van saai naar dramatische inschakelen. Kies uw afbeelding zorgvuldig zodat het vormt een aanvulling op en met de andere gegevens op uw pagina werkt. Uw afbeelding kan een zachte achtergrond gewoon om een beetje kleur, of het kan een groot deel van uw ontwerp voorhoede vormen. Cascading Style Sheets (CSS) kunt u een enkelvoudige of herhalende achtergrondafbeelding toevoegen. CSS is een taal waarmee u de stijl en lay-out van uw Web-pagina bepalen.

Instructies

1

Open uw webpaginadocument. De volgende gegevens boven de "< / head >" tag invoegen:

"< stijl type =" text/css"> lichaam {achtergrond: url ("http://www.coolsite.com/bg.jpg)"50% 50% neen-repeat;

} < / style > "

2

Zorg ervoor dat de koppeling naar afbeelding komt overeen met de locatie van uw afbeelding. Kijk naar de code na uw koppeling naar afbeelding. De "50% 50%" positie eigenschappen en veroorzaken een horizontaal en verticaal gecentreerd beeld. De "no-repeat" eigenschap zorgt ervoor dat een weergave van een enkel beeld in tegenstelling tot een herhalende.

3

Klik op of upload uw HTML-document als u wilt testen van uw Web-pagina. Wijzig de eigenschappen of de afbeelding indien nodig om het effect dat u op zoek bent naar te bereiken.