Hoe een Account actief in QuickBooks wijzigen

Hoe een Account actief in QuickBooks wijzigen


Als u vindt dat u een vergissing hebt gemaakt wanneer u een activum account instellen of wilt u meer informatie wilt toevoegen aan de account, bewerk de account in het dialoogvenster 'Edit Account'. Het proces is hetzelfde, ongeacht welk type account actief is. Bewerkbare opties omvatten het "Rekeningsoort", "Nummer," 'Accountnaam', 'Description,""Rekeningnr.,""Belasting Line"en"Beginsaldo." Controleer het vak in de linkerbenedenhoek van het venster "Account bewerken" label "Account inactief is" aan de account inactief maken.

Instructies

1

Open QuickBooks, de "Ctrl"-toets ingedrukt en druk op "A" om de "Rekeningschema" venster te openen.

2

Selecteer de VA-rekening die u veranderen willen zou, houd de "Ctrl"-toets ingedrukt en druk op "E" om de "Account bewerken" venster te openen. Een ander alternatief om de "Account bewerken" venster te openen moet met de rechtermuisknop op de account in de lijst "Rekeningschema" en "Account bewerken" in het submenu te selecteren. Een derde alternatief om de "Account bewerken" venster te openen is te selecteren van de account in het "rekeningschema," Klik op de "Account" knop in de rechterbenedenhoek van het venster "Rekeningschema" en selecteer "Edit Account" in het submenu.

3

Bewerk een van de beschikbare opties in het venster "Account bewerken". Klik op de "Opslaan & sluiten" knop om uw wijzigingen op te slaan en terug te keren naar het "rekeningschema" wanneer u klaar bent.