Hoe E-Reader boeken verplaatsen naar een iBook

Hoe E-Reader boeken verplaatsen naar een iBook


Ga e-boeken van uw apparaat van Sony E-Reader aan de inheemse iBooks-toepassing op de iPad moet u eerst verplaatst de bestanden naar uw computer en ze vervolgens overbrengen naar de iPad via iTunes. De iBooks app en E-Reader apparaat gebruiken beide de ePub en PDF-bestandsindelingen voor e-books dus compatibiliteit niet een probleem is. Maar de e-boeken op de Sony E-Reader moeten niet nog digitaal rechten beheer bescherming of auteursrecht codering om de iBooks app te kunnen om ze te openen.

Instructies

1

Sluit de Sony E-Reader-apparaat aan uw computer met behulp van de USB-kabel. De computer zal de E-Reader als een apparaat voor massaopslag herkennen en toewijzen een stationsletter in 'Mijn Computer'.

2

Open "Deze Computer" en klik op de stationsletter die overeenkomt met de E-Reader. Dubbelklik op de map "Database" om het gevolgd door de "Media" map te openen. Open de map "Boeken" om de lijst van e-boeken die momenteel zijn opgeslagen op de E-Reader-apparaat weer te geven.

3

Slepen en neerzetten van de e-boeken die u wilt verplaatsen naar iBooks in een map op uw computer. De E-Reader verbreken zodra bestandsoverdracht is voltooid.

4

Download en installeer de nieuwste versie van iTunes op uw computer na de installatie-instructies gedetailleerd op de website van Apple. Zodra de installatie is voltooid lancering iTunes door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad.

5

De iPad verbinden met de computer via de USB-kabel. ITunes zal automatisch detecteren van de iPad en toe te voegen aan de sectie "Devices" in de linkerkolom.

6

Slepen en neerzetten van de e-book bestanden vanaf uw computer naar de sectie "Bibliotheek" bij de bovenkant van de linkerkolom in iTunes. Klik op het tabblad "Boeken" in iTunes en zorgen voor dat de "Sync Books" is aangevinkt.

7

Klik op de "Sync"-knop in de rechter benedenhoek van het iTunes-venster. De e-book bestanden zijn gesynchroniseerd met de iPad waar ze beschikbaar via de bibliotheek van de iBooks applicatie zijn.