Hoe E-mail verzenden naar audio-messagerie of tekst

Hoe E-mail verzenden naar audio-messagerie of tekst


Een audio-messagerie en een SMS-bericht zijn twee manieren om te communiceren met mensen in je leven. Wanneer je een telefoon hebt, kunt u bellen van een mobiele telefoon en laat ze een voicemail. U kunt uw telefoon ook gebruiken voor het verzenden van een SMS-bericht naar de iemands telefoon. Bent u alleen op uw computer, echter, u kunt nog steeds contact met iemands telefoon. Met behulp van verschillende online programma's, kunt u een e-mail die wordt verzonden naar een voice mailbox of naar een postvak in van tekst, bericht van de persoon die het ontvangt.

Instructies

1

Het vinden van een online site die uw e-mails worden verzonden naar de stem- of SMS-berichten. Er zijn verschillende hier vermeld voor u om te kiezen van, maar er zijn honderden sites online die tegemoet te aan dit soort diensten komen.

2

Aanmelden voor een account met de site die u hebt gekozen. De meeste sites vereisen dat u een gebruikersnaam en een wachtwoord geven, en sommige vereisen u om uw gsm-nummer voor de verificatie

3

Selecteer de sectie van de website "op" om een e-mail sturen naar iemands voicemail of naar hun tekst bericht inbox.

4

Zet het telefoonnummer van de ontvanger in de sectie 'Op' van de website.

5

Typ het e-mailbericht dat u wilt verzenden in het vak e-mail.

6

Beslissen als u het bericht naar een audio-messagerie of tekst. Sommige sites hebben slechts één keuze, dus als u wilt dat een specifieke en de site die u gebruikt niet aanbieden, probeer een andere site. Andere sites kunnen u kiezen tussen de twee voor elk bericht.

7

Klik op "Verzenden" de e-mail te sturen naar een voice-mail of tekst-inbox.