Hoe E-mail te lezen vanaf een externe locatieE-mailcommunicatie is vandaag belangrijker dan ooit tevoren. Zowel persoonlijke als professionele leven hangt af van de snelheid en doeltreffendheid die e-mail biedt. Vanwege dit, meerdere e-mailaccounts gemeenschappelijk in het dagelijks leven zijn geworden, maar te veel elektronische locaties kunnen dingen compliceren en leiden tot desorganisatie. Er zijn methoden die zal u toestaan om al uw e-mailberichten te lezen vanaf een externe locatie, zodat u te houden met al uw communicatie of als je thuis, werk, of reist.

Instructies

1

Jezelf vertrouwd te maken met IMAP, wat staat voor "Internet toegang berichtenprotocol." Deze geavanceerde protocol voorziet in communicatie in twee richtingen tussen uw verschillende e-mailaccounts en de cliënt of een apparaat dat al uw berichten worden gedownload op. Het is beide een populaire en vertrouwde instrument dat wordt gebruikt om e-mail te lezen op afstand.

Als u uw e-mailberichten van meerdere accounts op een externe computer downloadt, als ze die ze zullen worden beheerd door een client van Microsoft Outlook Express of Mozilla Thunderbird. Maar u kunt ook uw e-mail op een mobiel apparaat, zoals een Android of iPhone, zodat u al uw e-mailberichten op afstand lezen van overal in de wereld zo lang als u internettoegang hebt.

2

In staat stellen IMAP in de e-mail account (s) u wilt communiceren met uw cliënt of apparaat. Dit wordt vaak uitgevoerd in uw "Accountinstellingen". Sommige populaire e-mailservices bieden gratis IMAP mogelijkheden, maar kan variëren, afhankelijk van de e-services die u in uw persoonlijke en professionele leven gebruikt. Als je niet zeker of IMAP wordt aangeboden door uw e-mailservices, moeten vervolgens u contacteren klant of technische dienst voor meer informatie.

3

Configureer uw client of apparaat wanneer IMAP is ingeschakeld in uw e-mailaccount. Verschillende clients en apparaten hebben verschillende vereisten.

4

Sla al uw wijzigingen zodat al uw nieuwe IMAP-voorkeuren in uw account en uw externe client of apparaat. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is een veelgemaakte fout is dat gemakkelijk kan worden vermeden.

5

Open uw e-mail extern hetzij met behulp van uw klant of uw apparaat. Hierdoor zal uw berichten importeren zodat toegang tot hen online als offline hebt u. Ook, omdat IMAP een tweeweg systeem van communicatie is, het aanbrengen van wijzigingen in uw online e-mailaccount of uw cliënt/apparaat op afstand zal bijwerken anderzijds. Het zal u voorzien van actuele consistentie.