Hoe Downgrade van Ie7 voor Ie6

De zevende versie van de webbrowser Internet Explorer, ook bekend als IE7, Microsoft uitgebracht als follow-up van de zesde aflevering van deze software, IE6. Hoewel IE7 functies zoals surfen in tabbladen en een Google-zoekbalk aangeboden, voorkeur veel gebruikers de lay-out en eenvoudige functionaliteit van IE6 over zijn opvolger. Beide gebruikers die IE7 op een computer al met IE6 en gebruikers zonder IE6 eerder geïnstalleerd op hun computers geïnstalleerd kunnen het downgraden van IE7 voor het gebruik van IE6.

Instructies

Verwijder IE7

1

Sluit alle geopende programma's op uw computer, met inbegrip van IE7.

2

Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm".

3

Klik op 'Een programma verwijderen'.

4

Verwijder IE7 door markeren en klik vervolgens op "Verwijderen" of "Verwijderen". Klik op "OK" wanneer daarom wordt gevraagd. Windows zal nu de IE7 verwijderen Wizard starten.

5

Klik op "Volgende" om te doorlopen elke fase van de Wizard verwijderen en klik op "Finish" om het verwijderingsproces te voltooien.

6

Start de computer opnieuw. Als u IE7 hebt geïnstalleerd op een computer waarop je had al geïnstalleerd IE6, uw Windows-besturingssysteem automatisch terugkeren naar IE6 en IE6 lancering pictogram op het bureaublad weergeven. Als u IE7 eerder op een computer die bevatte een voorgeladen versie van IE6 niet uitvoert had, gaat u verder met sectie 2.

Installeren van IE6

7

Start uw webbrowser.

8

Ga naar de downloadpagina van IE6 voor de website van Microsoft, selecteer uw besturingssysteem en taal en klik vervolgens op 'Download'.

9

Klik "Run" om het installatieproces voor IE6 te starten. Klik op "Volgende" om door elke fase van het installatieproces en klik op "Finish" om de installatie te voltooien.

10

Herstart uw computer om de installatie van IE6 te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Microsoft heeft sindsdien een achtste versie van Internet Explorer. Vindt u freeware downloadt van vele andere browsers op het Internet. Als u een computer met Windows 98 uitvoert, kunt u niet een willekeurige versie van Internet Explorer uitgebracht na versie zes.
  • Wilt u declasseren vanuit IE7 voor IE6 op een computer waarop IE6 niet reeds hebt opgenomen, moet u eerst een andere browser, zoals Firefox of Opera installeren, zodat u kunt verbinden met Internet en IE6 vanaf de website van Microsoft downloaden.