Hoe doen ik Keylogger of toezichtsoftware detecteren?

Hoe doen ik Keylogger of toezichtsoftware detecteren?


Keylogger en andere soorten toezichtsoftware worden aangeduid als spyware, en hun doel is om informatie van uw computer voor gebruik door schadelijke derden te vangen. Spyware kan worden moeilijk te detecteren zonder het uitvoeren van een virusscan van uw computer, dus als u vermoedt dat u besmet bent, u onmiddellijk maatregelen nemen moet om detecteren en verwijderen van de software voordat het schade kan veroorzaken.

Instructies

1

Open een webbrowser en een anti-malware programma downloaden, zoals Malwarebytes of Spybot Search & Destroy, die gericht zijn op het detecteren en verwijderen van schadelijke software zoals keyloggers en toezicht software. Zodra u klaar bent met het downloaden van het programma, installeren op voort uw computer en het programma opnieuw (indien gevraagd om dit te doen door het installatieprogramma).

2

Open het anti-malware-programma dat u hebt geïnstalleerd en de Update-functie gebruiken om het bijwerken van de software met de nieuwste malware-definities. Een volledige anti-malware scan van uw computer (die een paar uren kan duren) uit te voeren en vervolgens het verwijderen van eventuele infecties die worden aangetroffen.

3

Voer een antivirusscan van uw computer, als u al antivirussoftware geïnstalleerd hebt. Als je dat niet, kun dan je een gratis trial antivirus scanner downloaden van een populaire antivirus bedrijf, zoals Norton of Trend Micro. Installeer het antivirusprogramma op uw computer en voer een volledige systeemscan, zoals je deed met de anti-malware software. Het verwijderen van eventuele infecties die worden aangetroffen.