Hoe dit is een alleen-lezen bestanden naar een CD kopiëren

Hoe dit is een alleen-lezen bestanden naar een CD kopiëren


Compact Discs (cd's) zijn nuttig voor het meer dan alleen het opslaan van audiobestanden-ze alle soorten bestanden kunnen opslaan. Er zijn twee soorten cd's om uit te kiezen bij het kopiëren van bestanden: CD-Recordable (CD-R) en CD-Rewritable (CD-RW). CD-Rs kunnen worden geschreven op een tijd. Na dat ze permanent de informatie hebt geregistreerd en u niet meer toevoegen. CD-RW's, wel duurder is, kunnen worden geschreven op een grote hoeveelheid keer, totdat de schijf onleesbaar wordt.

Instructies

1

Bepalen welk schijftype te gebruiken. Als je bang is een fout te maken, is het het beste om te gaan met een CD-RW, zodat u op een schijf zo vaak herschrijven kunt als u wenst. Als u niet bezorgd over het bent, ga met een CD-R.

2

Plaats de lege schijf in het schijfstation van de computer. Afhankelijk van welke soort CD gekocht, u wellicht moet formatteren van de schijf. Dit is meestal alleen een probleem met de goedkopere merken van schijven, maar op zal prompt u voor opmaken voordat u informatie op het kunt branden. Een schijfsymbool moet verschijnen op uw bureaublad. Als dit niet gebeurt, moet u kunnen vinden onder 'Mijn Computer'. Als u een Mac gebruikt, zal het herkend worden in uw "Finder".

3

Zoek de alleen-lezen bestanden u wenst te zetten op de schijf. Maak een map op uw bureaublad om te helpen organiseren van de bestanden beter. U kunt deze map alles wat die je wilt bellen. Hebt u slechts één bestand dat u wilt kopiëren, de map is niet nodig, maar de organisatie veel tijd kunt besparen bij de behandeling van meerdere bestanden.

4

Open de lege schijf locatie op uw computer. Selecteer de map of het bestand op uw bureaublad worden gekopieerd, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep deze naar de lege schijf. De computer moet u vragen bent u zeker dat u dit wilt doen, vooral met CD-Rs, als u kunt u slechts schrijft daarover eens. Voortzetten van het proces en de computer het bestand op de schijf kopiëren voor u.

5

Test de schijf. Nadat het bestand is gekopieerd, veilig Verwijder de schijf uit de lade en zet het in een andere computer of de schijf opnieuw. Als de schijf met het bestand of de map in het wordt herkend, dan werkt alles correct.