Hoe diep schoon Computer

Hoe diep schoon Computer


Blootgesteld aan de stof van kantoren en oliën van vingers, kunnen computers heel vuil krijgen. Een goede reiniging op een regelmatige basis kan uw tijd op de computer aangenamer, en het zal ook helpen de computer langer duren. Het plannen van een reguliere speeltijd te reinigen van uw computer, zodat de baan niet te overweldigend. Een schone computer is een veel beter werk metgezel dan een vuile computer.

Instructies

1Hoe diep schoon Computer


Als uw CPU op de vloer zit, kan de binnenkant vuil zijn.


De helft van de CPU met behulp van een schroevendraaier te verwijderen. Gebruik de kan van samengeperste lucht te blazen stof uit de binnenkant van uw computer. Houd niet de kan van samengeperste lucht dichter dan 4 inch van enig deel van de computer. Het blazen van lucht in alle openingen, fans, en CD- of DVD-stations. Als u tevreden bent dat de binnenkant van uw machine schoon, vervangen van de kant en strak vervangen de schroeven met de schroevendraaier.

2


Veeg alle harde oppervlakken met wrijven alcohol.


Schar van een papieren handdoek met wrijven alcohol en veeg het gehele buitenoppervlak van de CPU. Wrijven alcohol zal ontsmetten van het oppervlak, dus zorg ervoor dat u bijzondere aandacht besteden aan knoppen die vaak worden gebruikt en kan haven kiemen en bacteriën van de vingers.

3Hoe diep schoon Computer


Gebruik wrijven alcohol om te desinfecteren van het toetsenbord.


Het toetsenbord ondersteboven en schud zachtjes te los kruimels, vuil, en iets anders dat is gedaald in. Spuiten tussen de toetsen met perslucht, onthouden om Houd de kan op zijn minst 4 inch vanaf het toetsenbord. Doop een wattenstaafje in alcohol wrijven en veeg elke sleutel met de alcohol.

4Hoe diep schoon Computer


De binnenkant van de muis kunnen vuiler dan de buitenkant.


Verwijder de bal van in de muis en wassen met gewoon water. Laten lucht droog. Schud de muis terwijl de achterkant open staat voor het verjagen van alle vaste deeltjes die gevangen zitten binnen. Veeg alle harde oppervlakken op de muis met een papieren handdoek Bette met wrijven alcohol. Vervangen van de bal en beveiligen van de achterzijde.

5


Een schoon scherm is makkelijker om te zien.


Spray een papieren handdoek met venster schoner en veeg het scherm van de monitor met de natte papieren handdoek. Klap perslucht in een openingen of fans op de achterzijde van de monitor. Vervolgens veeg de achterkant van de monitor met het wrijven alcohol. Als u een laptopcomputer hebt, koop speciale laptop computerscherm schoner bij een kantoor aanbod slaan voor de beste resultaten.

Tips & waarschuwingen

  • Schoon uw computer als de seizoenen veranderen. Als u uw computer voor een groot deel van elke dag gebruikt, schoon te maken ten minste eenmaal per maand.