Hoe Deal met een Jumping Cursor op een HP Pavilion dv2715nr Laptop met Vista

U typt een document op uw HP Pavilion notebook computer, toen plotseling de cursor terug springt en u bent het invoeren van tekst in vier woorden vorige. Dit blijft gebeuren, met de cursor als een vlo rond het scherm springen. Soms is dit veroorzaakt van een opbouw van statische elektriciteit, waardoor "vlo macht." Voordat u contact met HP support, is er iets wat je kunt doen die dit probleem kunnen oplossen.

Instructies

Omgaan met een Cursor springen op een HP Pavilion dv2715 Laptop met Vista

1

De HP notebookcomputer afsluiten. De normale methode hiervoor gebruiken, zodat het systeem goed sluiten van de verschillende programma's.

2

Koppel alle externe apparaten--zoals externe harde schijven en printers--die zijn aangesloten op de laptop. De AC-stroom uit het stopcontact en haal het netsnoer uit het notitieblok.

3

De laptop draai en verwijder de batterij uit het compartiment. Wees voorzichtig met het hierdoor niet te raken van de aansluitingen van de accu. De batterij heeft gereserveerd.

4

De laptop draai en openstellen van de deksel. De Power-knop ingedrukt gedurende 30 seconden continu. Sluit het deksel.

5

De laptop draai en vervang de batterij. Sluit het netsnoer aan de laptop en steek de stekker in het stopcontact AC. De laptop inschakelen door op de power-knop te drukken.

Tips & waarschuwingen

  • Noteer deze stappen en alle programma's die onlangs zijn ge├»nstalleerd of bijgewerkt, evenals alle instellingen die u hebt gewijzigd. In het geval u contact opnemen met HP support heeft zal deze informatie nodig zijn.
  • Wees voorzichtig rond de accu en de geopende batterijcompartiment.