Hoe de vergroting op mijn computerscherm kleiner maken

Hoe de vergroting op mijn computerscherm kleiner maken


Het is mogelijk om het wijzigen van de vergroting van het scherm van de computer aanpassen aan uw voorkeuren. U kunt in- of uitzoomen op elementen op het scherm zoals gewenst. Zo vereist het wijzigen van de configuratie van uw computer scherm en schermresolutie. Zodra voltooid, zult u gemakkelijk het verschil bij de vergroting van visuals op uw scherm opmerken.

Instructies

1

Ga naar de menubalk van de computer en klik op de knop "Start". Klik op de "Control Panel" van de zijde-venster dat verschijnt.

2

Klik op het pictogram "Beeldscherm" uit het "Control Panel" venster.

3

Klik op het tabblad "Instellingen" in het menu "Eigenschappen voor beeldscherm". Merk op dat deze optie kan verschillen afhankelijk van de versie van het Windows-besturingssysteem die u gebruikt. Sommige kunnen eigenlijk nodig Klik op de "vormgeving en persoonlijke instellingen" van het "Control Panel" venster.

4

Ga naar de balk voor aanpassing van het label "Resolutie" of "Schermresoluties," waarin een schuifbalk waar u de schermresolutie van de computermonitor van uw handmatig kunt aanpassen. Dit kunt u de elementen op het scherm verschijnen groter of kleiner maken. Controleer de schermelementen de grootte die past bij uw voorkeur. Let op dat sommige Windowsversies te klikken op de optie "Schermresolutie aanpassen" of soortgelijke bewoordingen kunnen verlangen.

5

Klik op de "Apply" knop. Wacht totdat de nieuwe weergave-instelling wordt toegepast op uw scherm, die meestal een paar seconden van zwart scherm tonen zal, totdat een dialoogvenster wordt gevraagd of u wilt annuleren of de nieuwe instelling houden. Klik op "Ja" in het dialoogvenster om de wijziging te voltooien. Merk op dat sommige opties, extra opties, zoals leveren kunnen "Keep" voor het gebruik van de nieuwe resolutie recent toegepast of "Herstellen" om terug te gaan naar de eerder ingestelde resolutie.

Tips & waarschuwingen

  • Ook mag u behouden van de computer display en scherm resolutie-instellingen die dezelfde en alleen het formaat wijzigen van lettertypen en afbeeldingen die u op webpagina's u surft. "Ctrl" ingedrukt te houden en "+" en "Ctrl" en "-" terwijl in uw browser. Deze opties maken website elementen kijken groter of kleiner, respectievelijk. Deze optie werkt in de meeste browsers, waaronder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari.
  • Aangezien uw computermonitor eigenlijk naar een specifieke weergave en de resolutie-instelling aanstaat kan wijzigen zijn inheemse resolutie Toon elementen die niet precies kijken recht op het scherm. Dit is omdat deze items zijn aangelegd op hun best uitzien wanneer de standaardweergave en de resolutie-instelling wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, wanneer u de tekst en de rest van de visuals kleiner, past hun lay-out op het scherm niet goed met de grootte van het werkelijke scherm.