Hoe de printermarges in Outlook aanpassen

Microsoft Outlook is een systeem van het e-mailadres en organisatie ontworpen om uw leven gemakkelijker maken. Naast e-mail hebben gebruikers toegang tot agenda's, contactpersonen, logboek, notities en taak lijsten. Haal de look die u wilt wanneer u afdrukt via de volgende stappen om de printermarges in Outlook aanpassen.

Instructies

1

Kijken wat u wilt afdrukken in een voorbeeldvenster van Outlook. Klik op de knop voorbeeldvenster op de menubalk of kies 'Print voorvertoning' in het menu bestand.

2

Klik op "Pagina-instelling" en selecteer vervolgens het tabblad "Papier". In de linker benedenhoek van het venster pagina-instellingen, ziet u de afmetingen van de marge voor boven, onder, links en rechts printer marges voor het papier.

3

Wijzig de marges zo nodig. De standaardinstelling van Outlook is het vaak ingesteld op 1/2 inch (0.5 ") voor elk van de vier marges.

4

Klik op "OK" om de nieuwe printer marge-instellingen opslaan en terugkeren naar de pagina die u wilt afdrukken. Klik op afdrukken.

5

Ga direct naar "Page Setup" gelegen in het menu bestand is een andere optie marges met behulp van een specifieke printer-stijl te wijzigen.

6

Selecteer de specifieke stijl die het dichtst bij wat u wilt afdrukken, zoals "Tabel" of "Memo".

7

Kies het tabblad "Papier" opnieuw om te bepalen van de marges in de onderste links van het venster. Wijzig de marges zo nodig. Klik op "OK" om te sluiten, en vervolgens "afdrukken."

Tips & waarschuwingen

  • Maak uw eigen stijl onder "Printer stijlen definiĆ«ren" door te kiezen voor de waarden voor het formaat, papier (waaronder de marges) en koptekst/voettekst. Voeg vervolgens een nieuwe naam voor uw nieuwe printer stijl onder "stijlnaam,".