Hoe de prestaties van de aandrijving van de flits van de TestVerschillende diagnostische software zijn beschikbaar voor het testen van uw flash-drive prestaties. Gebruik een gratis software genaamd "Check Flash" wanneer je voelt dat de prestaties van uw flash-drive is vernederend. Dit hulpprogramma gebruikt voor het testen van de prestaties van flash drives samen met snelheid opsporen en fout diagnose.

Instructies

1

Download en installeer een kopie van het Check Flash naar uw harde schijf. Het programma zal twee pictogrammen van snelkoppelingen maken wanneer u downloadt, een te worden geplaatst op uw bureaublad en de andere in de sectie "Helemaal programma" op uw "Start"-menu.

2

Het flashstation dat u wenst te testen op de USB-poort op uw computer of een USB-hub.

3

Open het programma door te dubbelklikken op het bureaublad icoon of ga naar "Start", "Alle programma's" en "Check Flash."

4

Selecteer de testen flash drive in het programma controleren Flash menu.

5

Kies "als logisch station (alleen NT gebaseerde systemen)." en selecteer "Lees stabiliteit Test." Zorg ervoor dat het selectievakje "Één volledige Pass" is aangevinkt.

6

Selecteer 'Start!' om te beginnen met de flash drive test. Houd de flash drive is aangesloten op de USB-poort of USB hub tijdens het testen om te voorkomen dat leesfouten.

7

Klik op "Finish" om te sluiten het programma wanneer Check Flash wordt gedaan voor het testen van uw flash-drive.