Hoe de overdracht van gegevens vanaf een Flash Drive op uw Computer

Hoe de overdracht van gegevens vanaf een Flash Drive op uw Computer


Flitsaandrijving kunnen tekst, video en muziek bestanden opslaan. Vanwege zijn kleine omvang, een flash drive is gemakkelijk mee te nemen en veraangenaamt het verplaatsen van gegevens tussen twee computers eenvoudig. Flash drives zijn compatibel met zowel PCs en Macs, en de meeste zijn klaar voor gebruik recht uit de verpakking. Een flash drive aangesloten op een USB-poort op uw computer; het is wel een USB-station, aandrijving van de pen of duim toer.

Instructies

1

Sluit het flashstation aan op een USB-poort op uw computer. USB-poorten kunnen aan de kant, voorkant of achterkant van uw computer.

2

Zoek het pictogram van de flitsaandrijving op uw computer. In Windows Vista en Windows 7, klik op de "Start"-menu en selecteer 'Computer'. In Windows XP, klikt u op de "Start"-menu en selecteer "Mijn Computer". Op sommige systemen zal een venster voor de flash drive automatisch geopend wanneer u het aansluit. "Open folder om bestanden te bekijken", klik op 'OK'. Op een Mac verschijnt het flashstation pictogram automatisch op het bureaublad.

3

Dubbelklik op het pictogram van de flash-drive om het te openen. Sleep de bestanden en de gegevens die u wilt overbrengen naar de harde schijf van uw computer.

4

Sluit het venster voor de flash drive. Beweeg uw cursor over de pictogrammen in het systeemvak voor een PC. Wanneer u de een die zegt "Safely remove hardware" hebt gevonden, klikt u op het pictogram. Wanneer het bericht 'Veilig hardware verwijderen' wordt weergegeven, kan u het flashstation loskoppelen van uw computer. Voor Mac-computers, sleept u het flashstation-pictogram naar de Prullenbak en haal het flashstation.