Hoe de overdracht van een ISO-IIE naar mijn MemoryStick

Hoe de overdracht van een ISO-IIE naar mijn MemoryStick


Geheugensticks zijn vervaardigde apparaten die op de universele seriële Bus (USB)-poorten op uw computer aansluit. Ze helpen u muziek, gegevensbestanden, foto's, films en andere media types van uw computer overbrengen naar andere apparaten, zoals video game consoles, andere computers, digitale camera's en printers. Twee-Enhanced (IIE) bestanden opslaan van gegevens, zoals een Apple II-computer en kunnen worden aangesloten op de internationale organisatie voor standaardisatie (ISO) bestanden voor gebruik op uw computer en andere apparaten. U kunt uw IIE ISO bestanden verplaatsen op je MemoryStick met behulp van uw computer.

Instructies

1

Open de locatie waar uw IIE ISO-bestanden bevinden zich op uw computer. Alle uw IIE ISO bestanden vinden door te gaan naar de zoekfunctie van uw computer, in "IIE ISO" te typen in de zoekbalk en druk op "Enter" met uw toetsenbord. Vind dat alle bestanden met "IIE ISO" in hun tekst regel één keer uw computer weergeeft en de zoekresultaten wordt weergegeven.

2

Verplaats uw IIE ISO bestanden op het bureaublad van uw computer door te klikken op elkaar met de muis. Houd de muisknop ingedrukt en loslaten van de knop wanneer uw bestand is zweefde over uw desktop laten vallen er. Doe dit voor elk bestand dat u wilt verplaatsen op je MemoryStick.

3

Sluit je MemoryStick op een poort van uw computer van USB. Vind uw stick door te gaan van de computer "zoekfunctie," te typen in de naam van je stick (zoals "Vivitar") in uw zoekbalk en druk op "Enter" met uw toetsenbord. Vind de stick's locatie in de "Computer" of "Mijn Computer" icoon zodra de weergave van uw zoekresultaten. Dubbelklik op het pictogram met de muis om uw stick's belangrijkste map te openen.

4

Verplaats elk van uw IIE ISO-bestanden vanaf het bureaublad van de computer op je MemoryStick. Klik op elk bestand met de muis en sleept u elkaar binnen de hoofdmap van je stick. Loslaten van de muisknop elk IIE ISO-bestand naar uw stick's map zakt. Doe dit voor elk IIE ISO-bestand dat u wilt verplaatsen op je stick. Sluit uw stick's map door te klikken op de rode 'X' in de rechterbovenhoek van het venster met de muis als u klaar bent.

5

Haal je MemoryStick uit de USB-poort van uw computer. Uw bestanden overbrengen naar een ander apparaat, zoals een andere computer, door je stick aan te sluiten op een van de USB-poorten van het apparaat.