Hoe de overdracht van een domeinnaam van NameCheap

Als u ooit maken van uw eigen website wilt, is een van de eerste dingen die u zult moeten doen leasen van de naam van de site van het Web van een archivaris van de domeinnaam. Een archivaris van de domeinnaam houdt domeinnaam records, en behoudt zich namen voor clients. Wanneer u een website maakt, moet u de naam van een archivaris reserveren om het te gebruiken voor uw website. U kunt uw domeinnaam van een huidige domeinregistreerder, zoals NameCheap, overbrengen naar een andere archivaris om welke reden. Dit kan gedaan worden met behulp van de website van uw nieuwe registratieservice domein naam overschrijvingsformulier.

Instructies

1

Open een webbrowser en navigeer naar Namecheap.com, en steken uw verbruiker naamwoord en wachtwoord. Klik op de knop "Inloggen". Uw account samenvatting wordt weergegeven in de webbrowser.

2

Klik op de "View" knop aan de rechterkant van "aantal domeinen in uw account:" de webpagina "Uw domeinen" invoeren.

3

Klik op de domeinnaam die u wilt overbrengen uit de buurt van NameCheap. Een 'Naam wijzigen' webpagina wordt geopend.

4

Klik op de "Registrar Lock" in de linkerkolom. Informatie met betrekking tot uw naam slot van het domein verschijnt in de hoofdtekst van de pagina.

5

Als de domeinnaam is vergrendeld, zal de "huidige Lock-Status" lezen "Vergrendeld". Als u wilt ontgrendelen, klikt u op de knop van de radio "De registrar lock Release zodat het domein kan worden overgedragen". Druk op de knop 'Wijzigingen opslaan' om de ontsluiting proces te voltooien.

6

Uw webbrowser navigeren naar de archivaris van de domeinnaam u wilt overbrengen van de naam. U moet selecteren de domein naam Transfer-service. Een link naar deze dienst zullen meestal onder 'Domeinen' of 'Services'. Zie 'Bronnen' voor een voorbeeld van een formulier van overdracht van domein-naam.

7

Enter uw domeinnaam in het vak voorwaarde, dan druk op "Enter".

8

Controleer de e-mail voor uw domeinnaam de administrator-account. De e-mail bevat een link die de overdracht toen klikte op zal goedkeuren.

9

Klik op de link in de e-mail de domein naam overschrijving goed te keuren. U ontvangt een bevestigingsbericht wanneer de overdracht is voltooid.