Hoe de overdracht van een adresboek naar een nieuwe Computer

Hoe de overdracht van een adresboek naar een nieuwe Computer


Een persoonlijk adresboek is gemaakt op PC's met Microsoft Outlook. Zelfs als u geen e-mailaccount in Outlook hebt, het nog steeds maakt een bestand met de ". De extensie PAB"voor gebruik als een fysiek adresboek. Dit bestand wordt gebruikt voor het opslaan van adressen of andere contactgegevens die zullen gescheiden worden gehouden van andere Outlook-gegevens. Als u een nieuwe computer, al deze informatie is verloren, tenzij het Pab-bestand wordt gekopieerd naar de nieuwe computer.

Instructies

Maplocatie

1

Klik op de knop "Start" en typ "Outlook" op de eerste computer. Druk op "Enter" of Selecteer deze in het menu.

2

Ga naar "Tools" en klik "Email Accounts".

3

Kijk onder 'Directory' en klik op "Weergave of wijziging van bestaande adreslijsten of adresboeken." Klik op "Next" om door te gaan.

4

Klik op 'Persoonlijke adresboek' en vervolgens 'Wijzig'.

5

Noteer het pad van het Pab-bestand, bijvoorbeeld: "C:\Windows\Mailbox.pab" betekent het adresboek bevindt zich in de map Windows. Klik op "OK" en "Finish" om de dialoogvensters te sluiten.

6

Het flashstation en klik "Openen om bestanden te bekijken." Als u dit scherm niet ziet, ga naar "My Computer" en dubbelklik erop om te openen.

7

Open een aparte map van "My Computer" en ga naar de locatie die u eerder hebt genoteerd.

8

Met de rechtermuisknop op het Pab-bestand en selecteer 'Kopiƫren'. Klik met de rechtermuisknop in de map van het flashstation en klik op "Plakken".

9

Klik op de "Vertrouwd wegnemen ijzerwaren" pictogram in de rechterbenedenhoek van de taakbalk wilt uitwerpen van de schijf. Verwijder de flash drive en sluit deze aan op de nieuwe computer.

Adres boek overdracht

10

Sluit alle e-mailprogramma's op de nieuwe computer.

11

Met de rechtermuisknop op de knop Start en kies 'Open Windows Explorer'.

12

Zoek in het deelvenster van de "Mappen" aan de linkerkant en klik om te bladeren naar dezelfde locatie die werd opgeschreven in stap 5.

13

Sleep of kopieer en plak het adresboekbestand in deze locatie.

Tips & waarschuwingen

  • Als beide computers zijn verbonden met hetzelfde netwerk, opent u de tweede computer via het "Netwerk" pictogram en sleep het bestand van de ene PC naar de andere.