Hoe de overdracht van E-mail van Comcast Handvest

Hoe de overdracht van E-mail van Comcast Handvest


Vele Internet service en kabel providers bieden e-mailadressen als een extra voordeel met standaard servicepakketten. Een nadeel van dergelijke een e-mailadres, is echter het feit dat de gebruiker niet altijd op de zelfde leverancier van de kabel, in geval van een verhuizing of een wijziging van de eenvoudige service vertrouwen kan. Als u van Comcast e-mail naar Handvest e-maildiensten overschakelt, kunt u uw vergevorderd binnen boord zodanig instellen dat berichten automatisch doorsturen naar uw nieuwe adres.

Instructies

1

Meld u aan bij uw account Comcast. Klik op de "Connect" knop om uw e-mailservice van Xfinity Connect, verstrekt door Comcast.

2

Klik op het tabblad 'Voorkeuren' op de hoofdwerkbalk. Selecteer het hoofdmenu van de "E" in de linker browser. Klik op "Automatisch naar voren." U zal worden ertoe aangezet om uw wachtwoord opnieuw.

3

Selecteer de ballon met het label "E-mail Forwarding inschakelen" en voer uw nieuwe e-mailadres van Handvest. Het selectievakje aangegeven als u wilt een kopie van alle doorgestuurde berichten in het postvak van de Comcast.