Hoe de overdracht van bestanden van PC naar mobiele telefoon

De meeste van de mobiele telefoons beschikbaar kan vandaag worden aangesloten en gesynchroniseerd met een PC voor gegevensoverdracht. De meesten van ons zou willen overbrengen van nummers, video's of andere documenten in onze PC in onze mobiele telefoons. De eenvoudigste methode voor gegevensoverdracht tussen een mobiele telefoon en PC, is met behulp van de datakabel. De volgende stappen ziet u welke procedure moet worden gevolgd voor een succesvolle gegevens overdracht sessie tussen uw computer en een mobiel apparaat.

Instructies

1

Uw mobiele telefoon verbinden met de computer met een datakabel. Sluit het ene uiteinde van de kabel naar de telefoon en het andere uiteinde op de USB-drive op uw PC. De gegevenskabel is een kabel draad die gewoonlijk wordt geleverd samen met uw mobiele telefoon-pack.

2

Plaats de CD die bij uw mobiele telefoon-pack geleverd in het cd-rom-station in de computer en installeer de stuurprogramma's die nodig zijn voor uw telefoon. Zodra gedaan, eject naar de compact disk vanaf station en start de computer opnieuw op.

3

Download en installeer de gratis mobiele hulpprogramma BitPim van bitpim.org (zie verwijzingen). Dit is een eenvoudig softwarenut dat helpt om te bekijken en bewerken van de inhoud in de mobiele telefoon van uw PC.

4

Start het hulpprogramma BitPim en wachten tot het automatisch detecteert en uw mobiele telefoonapparaat is gevonden.

5

Controleer het linkerdeelvenster in BitPim te vinden van de mappen aanwezig zijn in de mobiele telefoon. Klik op de mappen om te bekijken de inhoud in het rechtervenster.

6

Klik op de knop "Verzenden gegevens van de telefoon" op de hoogste linkerhoek inhoud overbrengen van uw PC naar mobiele telefoon. Zoek de bestanden die u wilt overbrengen vanaf de PC en ook het selecteren van de map waarnaar de inhoud moeten worden overgebracht in uw mobiele telefoon.

7

Nadat de bestandsoverdracht voltooid is, sluit BitPim nut en koppel vervolgens de datakabel van uw PC eerst en vervolgens cel telefoon.

8

Start uw celtelefoon en gaan navigeren naar de doelmap die u hebt opgegeven tijdens bestandsoverdracht om te vinden van de bestanden van uw PC naar mobiele telefoon.