Hoe de juiste grafische kaart naar een Monitor voor PC Gaming overeenstemt

Hoe de juiste grafische kaart naar een Monitor voor PC Gaming overeenstemt


De koppeling van een high-end grafische kaart met een hoge kwaliteit monitor is een must voor de ware liefhebber van PC gaming. De kwaliteit van de grafische weergave is neer in de meeste game omgevingen omdat alleen high-end grafische systemen kunnen detail bieden en beweging op een bevredigende manier behandelen. Sommige PC-games zijn zo grafisch verfijnd dat lagere-end videokaarten en monitoren de gamer's prestaties werkelijk zal belemmeren. Overeenkomen met de juiste grafische kaart naar de juiste monitor is onderdeel van een goede gamer's strategie.

Instructies

1

Opmerking de specificaties ("specs") voor de grafische kaart en uw beeldscherm prestaties voor uw favoriete PC-spelletjes. Spel verpakking bedrukken spel fabrikanten "minimum" specs voor de prestaties van de hardware. Minimale specs zijn nooit voldoende voor echte game plezier.

2

Bereken de "spread" tussen minimum specs voor videokaart prestaties tussen elk van uw favoriete spellen. Als een spel een minimum van 256 megabytes (MB) aan boord videogeheugen vereist en een ander spel een minimum van 128MB intern geheugen vereist, voeg de twee nummers samen. Voorbeeld: 256 + 128 = 384. Omdat er niet zoiets als een videokaart met 384MB van geheugen is, moet u een kaart met 512MB geheugen.

3

Bereken monitor prestatienormen tussen een of meer spellen. Monitoren (en videokaarten) worden gewaardeerd volgens de "resolutie" capaciteit. Spel fabrikanten ontwerpen games worden gespeeld op een bepaalde resolutie voor de beste ervaring. Als een spel een resolutie van 1024 x 768 vereist en een ander spel een resolutie van slechts 800 x 600 vereist, de eerste van de twee getallen (1024 + 800) toevoegen en vervolgens dit nummer keer 70% (= 1276). Kies de standaard resolutie die die het dichtst bij dit nummer komt: 1280 x 1084, bijvoorbeeld om uw ideale resolutie te bepalen.

4

Onderzoek naar de website van de fabrikant voor het huidige beeldscherm te vergelijken zijn capaciteit naar uw ideale resolutie nummer. Als uw monitor geen kunt op dit niveau uitvoeren, koop een nieuwe monitor voor de beste resultaten.

5

Shop voor een monitor maken en de grootte die geschikt is voor deze ideale schermresolutie. Schermresoluties zijn ingesteld voor "goed-beter-best" prestaties waarderingen volgens de grootte van het scherm. Een resolutie van 1280 x 1084, bijvoorbeeld, ziet er goed op een 17-inch monitor, maar het ziet er veel beter op een 19-inch monitor. Aan de andere kant, ziet deze resolutie niet er zo goed op een 21-inch beeldscherm, zodat niet overdreven kopen in termen van grootte van de monitor.

6

Test uw huidige videokaart-onboard geheugen figuur. Ga naar "Start", "Run" en type "dxdiag" in het vak uitvoeren. Klik op de tab Display toestaan het programma te laden van de video-informatie. Als uw kaart niet voldoen aan of uw ideale kaartnummer in het geheugen overtreffen, moet u voor de aankoop van een nieuwe videokaart.

7

Installeer uw nieuwe videokaart en monitor volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

8

Stuurprogramma's laden vanaf schijven verpakt met uw producten. Informatie over cruciale prestaties en tweaken controle paneel software is vaak verkrijgbaar op deze schijven. De stuurprogramma's van de monitor als eerste installeren en vervolgens de video roos wagenmenner. Laat de videokaart instellingen aanbevelen aan uw monitor volgens resolutie capaciteiten.

9

Bijwerken uw DirectX softwarepakket vanuitMicroscoop. Kunt u de laatste download van DirectX van Microsoft door de Microsoft Windows Update-website te bezoeken (zie bronnen).

10

Downloaden en installeren van de videokaart en monitor fabrikanten meest recente stuurprogramma's van de websites van hun steun. Mogelijk zijn er nieuwe updates sinds uw kaart of monitor werd geproduceerd en verpakt.

11

Tweak uw kaart en uw beeldscherm via hun controlepanelen of via het Configuratiescherm van Windows. Meest high-end games bieden een testprogramma te controleren van de resultaten van uw tweaken.

Tips & waarschuwingen

  • Overleggen met andere spelers van jouw favoriete games op hun video en instellingen van de monitor door middel van professioneel gamen Bekijk websites en sommige high-end gebruiker forum sites. Controleer of dat aanpassingen of instellingen legitiem, uit diverse betrouwbare bronnen, zijn voordat je probeert ze op uw eigen hardware. LCD-monitoren produceren een beter beeld dan de meest oude glas CRT monitoren, maar er uitzonderingen zijn.