Hoe de harde schijf opschonen & maken een Mac sneller lopen

Hoe de harde schijf opschonen & maken een Mac sneller lopen


Wanneer een Mac computer heeft teveel op het opgeslagen, wordt het traag uitgevoerd. Optimalisatie van uw harde schijf bevat compressie en verwijdering van ongebruikte en overbodige bestanden. Schijfruimte vrijmaken en reiniging van de harde schijf kunt programma's gebruiken die ruimte en hun berekeningen sneller uitgevoerd.

Instructies

1

Uw downloadmap opschonen. Elke keer dat u download een e-mailbijlage, .pdf document, gecomprimeerde map of enig ander medium dat u wilt in uw omslag van het Internet importeren, blijft het in deze map totdat naar de Prullenbak verplaatst. Soms hebt u meerdere exemplaren van een enkel document hetzelfde bericht worden gedownload. Openstellen van de download-map in de Finder, klik met de rechtermuisknop op de items die u niet meer wilt, en selecteer "Verplaats naar prullenmand."

2

Back-up van onnodige en ongebruikte documenten naar een externe harde schijf. Muziekbestanden die u nooit, video-bestanden luisteren die u nooit horloge en andere vergeten documenten alleen toegang tot ruimte op uw harde schijf. Sluit de kabel van de externe harde schijf op een USB-poort. Selecteer de bestanden naar de back-up en door ze te slepen naar de vaste schijf worden gemaakt. Sleep vervolgens de originele bestanden naar de Prullenbak.

3

Zelden gebruikte bestanden comprimeren. Het bestand comprimeren betekent dat u de gegevensgrootte en de hoeveelheid ruimte die het inneemt op de harde schijf comprimeren. Klik met de rechtermuisknop op het item dat u wilt comprimeren. Selecteer "Comprimeren" in het menu dat verschijnt. Het item zal nu worden opgenomen in een Zip-bestand.

4

Verwijderen van toepassingen. Dubbelklik op het pictogram van de harde schijf en dubbelklik vervolgens op de toepassingenmap. Klik en sleep vervolgens eventuele oude en ongebruikte toepassingen naar de prullenmand.

5

Het legen van de prullenmand. Verzenden van objecten naar de prullenmand doet niet geen goed als je niet ze permanent van de computer verwijdert. Klik op het prullenbakpictogram en selecteer de functie "Empty Trash" van de "Finder" lusje bij de bovenkant. Hier ziet u een verandering in de hoeveelheid vrije ruimte weergegeven op de bodem van de finder map.