Hoe de Google-Cache leegmaken

Hoe de Google-Cache leegmaken


Surfen op het Internet over langere tijd laat een grote hoeveelheid van de geschiedenis. De meeste webbrowsers nemen een uitgebreide lijst van alle websites bezocht, zoekopdrachten ingevoerd en gegevens die in het programma ingevoerd. De geschiedenis van een grote Internet kan nadelige gevolgen hebben voor een personal computer en haar gebruikers. Grote hoeveelheden doorbladeren gegevens kunnen computerprestaties afnemen, verhogen van veiligheidsrisico's en persoonlijke gegevens van de eigenaar in gevaar te brengen. Populaire onderzoeksmotoren zoals Google ook opnemen van de gegevens in hun formulieren ingevoerd. Schakel uw het doorbladeren geschiedenis om Googles cache leegmaken, evenals volledige het doorbladeren geschiedenis van de PC.

Instructies

Internet Explorer

1

De Internet Explorer-toepassing laden. Dubbelklik op het pictogram 'Internet Explorer' op het bureaublad. Als geen dergelijke pictogram bestaat, opent u het menu "Start" is gelegen in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Klik op de "Alle programma's" link en selecteer 'Internet Explorer in de lijst.

2

Open het venster "Delete Browsing History". Verwijzen naar de toetsenbord van de computer. Terwijl Internet Explorer geopend is, drukt u op "Ctrl", "Shift", en "Delete" op hetzelfde moment. Als de toetsencombinatie niet effectief is, gebruik de menubalk aan de bovenkant van Internet Explorer. Selecteer "Tools" in de rij van opties. Dubbelklik op "Internetopties." Klik op het tabblad "Algemeen" en selecteer de knop "Delete Browsing History".

3

Het verwijderen van de browsegeschiedenis van Internet Explorer. in de "Delete Browsing History" mini venster, zorg ervoor dat de "geschiedenis" "Cookies," "Formuliergegevens" en 'Temporary Internet Files' selectievakjes zijn geselecteerd. Selecteer "Ja" of verwijderen onder aan het venster om alle Web het doorbladeren van de gegevens permanent te verwijderen.

Google Chrome

4

Initialiseren van de toepassing van Google Chrome. Klik op de Google Chrome-icoon op het bureaublad, of open de toepassing van de "Alle programma's" sectie van de "Start"-menu.

5

Open het "Clear Browsing Data" mini-venster. Terwijl in Chrome, gelijktijdig Ctrl ingedrukt te houden "," "Shift", en "Delete". Als deze methode niet werkt, klik op de moersleutelpictogram bevindt zich op de rechterbovenhoek gedeelte van Chrome browser werkbalk. Beweeg met uw muis, over "Tools." Selecteer de optie van de "Clear Browsing Data" met de muis.

6

De Google Chrome browser gegevens verwijderen. Selecteer de "duidelijk Browsing History," "Download geschiedenis wissen," "Empty the Cache" en "Verwijder Cookies en andere sitegegevens" selectievakjes. Klik in het vak aan de rechterkant van "Clear Data uit deze periode." Selecteer "Everything" om het doorbladeren geschiedenis volledig te verwijderen uit Google Chrome. Klik op "Clear Browsing Data" aan de onderkant van het venster om het proces af te ronden, en druk vervolgens op "Close" om het venster te sluiten.