Hoe Custom Install Mozilla Firefox

Hoe Custom Install Mozilla Firefox


De Firefox Web browsertoepassing installeren gebruikers meestal door het downloaden van een installatiepakket dat alle van de uitvoerbare code en configuratie bestanden die kan nodig zijn de computer bevat. Echter, veel mogelijk eigenschapreeksen en configuratiemogelijkheden kunnen ontstaan na uitvoering van de toepassing van de installateur opgenomen in dit pakket. Het Firefox-installatieprogramma geeft gebruikers de mogelijkheid van het uitvoeren van een standaardinstallatie (waar het installatieprogramma vraagt een minimum aantal vragen) versus een aangepaste installatie (waar de installateur maakt de gebruiker meer controle over wat wordt geïnstalleerd). U kunt een aangepaste installatie van Firefox uitvoeren op uw computer.

Instructies

1

Elke webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer) starten door te dubbelklikken op het desktop-pictogram. Ga naar de website van Firefox Download (mozilla.com).

2

Klik op het pictogram "Gratis Download" en klik op "Opslaan". Wacht totdat het downloaden is voltooid.

3

Dubbelklik op het gedownloade installatiepakket. Klik op "Next", en vervolgens de gebruiksrechtovereenkomst te accepteren. Selecteer 'Aangepast' en klik op "Next."

4

Klik op de "DOM Inspector" als u Firefox wilt voor webontwikkeling gebruiken. Selecteer de "Quality Feedback Agent" als u wil Mozilla weet wanneer Firefox (voor ontwikkeling van de programma's crasht). Klik op "Next."

5

Klik op een niet-standaard installatiemap op uw computer, indien nodig, door te klikken op "Bladeren" en te navigeren naar de gewenste locatie. Klik op "Next." Selecteer waar u wilt lanceren pictogrammen gemaakt (in een of meer van het bureaublad, het menu Start en de secties van de werkbalk Snelstarten van de taakbalk) en klik op "Next." Selecteer de map van het menu Start zoals dat zal bevatten een snelkoppeling ter lancering van Firefox en klik op "Volgende". Klik op "Volgende" nogmaals ter bevestiging van uw keuzes. Op dat moment zal het Firefox-installatieprogramma u een aangepaste installatie volgens de keuzen die u hebt ingevoerd.