Hoe converteer ik Engelse woorden naar Spaanse woorden?

Spaans wordt gesproken als de nationale taal in Spanje en in vele landen van Latijns-Amerika. Het is ook een secundaire taal in vele delen van de VS Hoewel vele Spaanse luidsprekers Engels begrijpen, worden documenten, boeken en websites gericht op hen best geleverd in het Spaans om te voorkomen dat miscommunicatie. Vele mogelijkheden voor vertaling naar die taal uit het Amerikaanse Engels.

Instructies

1

Blader een online vertaler zoals Google vertalen zodat u niet hoeft te downloaden van een vertaling programma dat ruimte op de vaste schijf in beslag neemt. De site vertaalt web-pagina's met behoud van de lay-outs. Het geĆ¼ploade documenten kan vertalen, en u kunt ook woorden en zinnen in de vertaling vak invoeren.

2

Installeren en een gratis vertaler zoals LingoWare Spaans, waarmee vertalingen zonder een internetverbinding. Dit is nuttig op laptops in Web-vrije locaties zoals vliegtuigen. Het installatieprogramma is in het Spaans. Klik op de knop aan de rechterkant van het dialoogvenster om het te installeren. Het programma wordt weergegeven als een pictogram in de statusbalk. U kunt het slepen naar een document, website of applicatie venster te vertalen in het Spaans. Vertalingen van grote documenten kunnen een lange tijd duren.

3

Installeer een commerciƫle vertaler zoals Word Magic Engels-Spaans vertalers, die wordt geleverd in verschillende versies voor de home of professional. Job-specifieke woordenboeken voor geneeskunde, business, financieel, juridisch en informatie technologie zorgen dat zelfs technisch jargon correct wordt omgezet. U kunt zowel de brontekst en vertaling in alternatieve zinnen om te controleren de taal kwaliteit afdrukken en het programma spreken beide talen hebben. U kunt ook uw eigen woordenlijsten toevoegen of te vertalen teksten dicteren. Een gratis trial is beschikbaar op de website.