Hoe converteer ik een interne HD naar een externe HD?

Hoe converteer ik een interne HD naar een externe HD?


Een externe harde schijf is handig als u wilt uw personal computer de opslagcapaciteit uit te breiden, back-up van uw gegevens of alleen de overdracht van gegevens van de ene computer naar de andere. Externe harde schijven zijn duurder dan interne, dus je zou kunnen overwegen het transformeren van een interne harde schijf met een externe om wat geld te besparen. Houd echter in gedachten dat een externe harde schijf meestal trager dan een interne schijf is.

Instructies

1

Verwijder het klepje van de behuizing en trek voorzichtig uit de interne voedingskabel en gegevenskabel voor de harde schijf.

2

Sluit de voedingskabel aan de macht-sleuf op uw harde schijf en herhaal de procedure voor de datakabel.

3

Schuif de harde schijf in de behuizing, en repareren in plaats met de meegeleverde schroeven of sluiting mechanisme.

4

De behuizing de externe voedingskabel verbinden met de voedingspoort op de achterkant van de behuizing. Sluit de datakabel aan op de USB-, FireWire of eSATA poort op de behuizing en de bijbehorende poort op uw PC.

5

Schakel uw PC, en wacht voor uw besturingssysteem te starten. Uw harde schijf automatisch moet worden herkend en moet verschijnen in mijn Computer, in de buurt van uw andere stations.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u uw harde schijf en de behuizing koopt, zorg ervoor dat ze gebruiken dezelfde verbindingsinterface, zoals ATA of SATA.
  • Harde schijf behuizingen kunnen aansluiten op uw PC via verschillende interfaces, zoals USB, FireWire of eSATA, elk zijn sneller dan de andere, dus kies de snelste vindt u aan de beste prestaties.
  • Meerdere partities maken op de externe harde schijf aan uw bestanden geordend houden.
  • Als u van uw externe schijf gebruikmaakt overbrengen van gegevens tussen computers, regelmatig scan met behulp van antivirussoftware, omdat externe opslag media kunnen gemakkelijk ge├»nfecteerd raken en alle computers te infecteren ze verbinding hebben met.
  • Bij het kiezen van de interface van de verbinding tussen uw behuizing en uw PC, controleer om te zien of u de gewenste poort op de PC ook. Een behuizing met een eSATA-poort vereist een eSATA-poort op de PC worden aangesloten op.