Hoe converteer ik een Hp4p Printer naar USB?

Hoe converteer ik een Hp4p Printer naar USB?


Oudere printers zoals de Hewlett Packard 4P printer nog steeds jarenlange betrouwbare service kunt bieden. Maar een van de grootste problemen computer eigenaren gezicht bij het aansluiten van de 4P is dat de printer maakt gebruik van een parallelle aansluiting van oude-stijl, in plaats van de nieuwe USB-aansluiting. Omdat vele moderne computers niet langer een parallelle aansluiting, moeten printer eigenaars een manier om hun oude printers naar een USB-indeling converteren.

Instructies

1

Sluit de parallelle uiteinde van de parallel-naar-USB-kabel aan de achterzijde van de HP 4P printer. De parallelle connector bevindt zich op de achterkant van de printer. De connector zelf is rechthoekig en ongeveer zes inch lange en twee inch hoog.

2

De kabel zodanig aanpassen dat het de computer bereikt zonder te strak uitrekken. Als de kabel te strak uitgerekt is, kan communicatie worden onderbroken.

3

Plaats het platte uiteinde van de parallel-naar-USB-converter kabel in een vrije USB-sleuf op uw computer. Meld u aan bij uw computer en download het juiste stuurprogramma voor de HP 4 P-printer. Zorg ervoor dat het juiste stuurprogramma voor uw besturingssysteem te downloaden.