Hoe converteer ik een 6-pens-naar een 8-pins PCI-E 2.0 Adapter Power kabel?

PCIe en PCI-E verwijzen beide naar PCI Express, de interface moderne moederborden gebruikt uitbreidingskaarten toevoegen aan het systeem. PCI-SIG oorspronkelijk PCI-E 1.0 uitgebracht in 2003, maar later herzien de technologie, de invoering van PCI-E 2.0 in 2007. PCI-E 2.0 kaarten verwerken gegevens op 500-megabytes per seconde, per rijstrook---tweemaal zo snel als PCI-E 1.0.

High-Powered PCI Express-kaarten vereisen een zes- of acht-pins kabel van de PCI-E om extra macht naar de kaart te leveren. U kunt een PCI-E 2.0-conversieprogramma gebruiken om te upgraden van een bestaande zes-pins PCI-E kabel naar een 8-pins connector voor de macht van de PCI-E 2.0.

Instructies

1

Zet uw computer uit. Verwijder het netsnoer op het stopcontact aangesloten. Het andere uiteinde van de kabel van de computer verwijderen.

2

Koppel de monitor, muis, toetsenbord en alle overige apparaten aangesloten op het achterpaneel. Stel de computer op zijn kant.

3

Draai de schroeven beveiligen hettoezichtpanel cover op de zaak. Verschuif de Schuif van de dekking helemaal tot aan de achterkant van het systeem te verwijderen.

4

Raak het chassis om zichzelf aarden. De kabels die leiden uit het stopcontact haalt, totdat u hebt gevonden een netsnoer beschikbaar zes-pins-PCI Express te traceren.

5

De acht-pins PCI-E 2.0-adapter verwijdert uit de beschermende verpakking. Sluit de kabel van zes-pins PCI-E gelegen op de adapter de zes-pins PCI Express netsnoer uit het stopcontact komt.

6

De acht-Pins stroomkabel invoegen in uw PCI-E 2.0-apparaat. Plaatsen van het paneel van de cover in plaats en draai de schroeven op de achterkant van het systeem om het veilig op de zaak.

7

Sluit de voedingskabel en de externe apparaten aan de achterzijde van de computer. Sluit de voedingskabel aan op de wandcontactdoos.

Tips & waarschuwingen

  • Statische elektriciteit, een afkorting voor ESD (elektrostatische kwijting), kunnen permanent beschadigen de onderdelen binnen uw systeem zijn ge├»nstalleerd. Raak nooit uw computerhardware zonder eerste aarding jezelf.