Hoe converteer ik Audibles in Yahoo?

"Audibles" zijn speciale emoticons gebruikt in Yahoo Messenger. Ze kunnen worden verzonden door te klikken op een emoticon in de Audibles werkbalk aan de bovenkant van het gespreksvenster van Yahoo Messenger. De Yahoo hoorbaar emoticons zijn in de bestandsindeling SWF- of "Flash". Het is echter mogelijk de hoorbare emoticon op uw computer opslaan en converteren naar een andere indeling, waarmee u de hoorbare emoticon in een video, of zelfs gewoon via e-mail verzenden naar een gebruiker die niet geschikt is voor het afspelen van een Flash-bestand. Hoorbaar emoticons kunt u converteren met behulp van een gratis online conversie-service.

Instructies

1

Open uw Yahoo Messenger-programma en teken op uw rekening.

2

Dubbelklik op de naam van een contactpersoon om een gespreksvenster te openen.

3

Klik op het pictogram van de Audibles, een gele emoticon met grote rode lippen, boven aan het gespreksvenster te openen de Audibles-werkbalk.

4

Klik met de rechtermuisknop op de hoorbare emoticon en selecteer de optie 'Doel opslaan als' in de pop-out menu. Selecteer waar u wilt sparen het dossier van de emoticon en klik op de knop "OK".

5

Open uw internetbrowser en ga naar een gratis online file converter-service, zoals Zamzar, YouConvertIt of Convert.Files.

6

Klik op de "Bestand kiezen" of de "Browse" knoop om te openen van een frame waarin de bestanden op uw computer. Navigeer naar het bestand dat u zojuist hebt opgeslagen en klik erop om deze te selecteren. Klik op de knop "OK".

7

Gebruik het drop-down menu label "Omzetten" of "Output Format" om het audio formaat dat u voor uw hoorbaar emoticon-bestand wenst. Bijvoorbeeld, kon u het naar een MP4 of MOV-bestand converteren als je wilde gebruiken in een video, of als u wilt e-mailen naar iemand die niet het afspelen van Flash-bestanden.

8

Voer uw e-mailadres in de verstrekte tekstveld.

9

Klik op de "Convert" knop.

10

Controleer uw e-mail met een downloadlink per e-mail uit de converter-service. Wanneer ze aankomt, open de e-mail en klik op de downloadlink het geconverteerde hoorbaar emoticon-bestand te downloaden naar uw computer.