Hoe converteer ik alle Caps tot lagere geval in Word 2007?

Hoe converteer ik alle Caps tot lagere geval in Word 2007?


Hoofdletters werken goed als ze zinnen beginnen, in advertenties verschijnen of bevinden zich in koppen en andere grammaticale items waarvoor beginhoofdletters. Echter, de human resources afdeling van Carnegie Mellon University raadt hoofdlettergebruik spaarzaam, vooral in e-mailcorrespondentie. Zij merken op dat "meestal gebruik van hoofdletters in e-mails komt af als schreeuwend ervaren." In plaats van het typen laat een document hoofdletters omzetten in kleine letters, Microsoft Word 2007 automatisch uitvoeren van de taak.

Instructies

1

Open Word 2007.

2

Druk op "Ctrl" + "O" om de "Open" venster te openen. Selecteer het bestand dat u wilt omzetten in kleine letters en klikt u op "Openen" om het te openen in de editor.

3

Selecteer de tekst om te zetten naar kleine letters. Druk op "Ctrl" + "Een" alles in het document selecteren.

4

Druk op "Ctrl" + "F3." Word zal alles omzetten in hoofdletters. Druk nogmaals op "Ctrl" + "F3". Word zal de tekst omzetten in kleine letters. De "Ctrl" + "F3 in" toets combinatie schakelt tussen hoofdletters, kleine letters en beginhoofdletters.

5

Druk op "Ctrl" + "S" om de "Opslaan als"-venster te openen. Selecteer een locatie voor het opslaan van het bestand en typ een naam voor het bestand in het tekstvak "Bestandsnaam". Druk op "Opslaan" om het document.