Hoe Connector van de draad een Travelstar DARA-212000De Travelstar DARA-212000 is een 12-ASUS laptop harde schijf. Hoewel dit een kleine capaciteit station, het is goed gemaakt en schokbestendig, en zijn kleine formaat maakt het een ideale externe harde schijf. Maar voor het gebruik van deze IBM Travelstar moet je het draad aan op de connector in het interieur van een harde schijf behuizing. Het vinden van een harde schijf behuizing die aan de USB-poort van uw computer voor gemakkelijker gebruik hecht. Krijg een 2,5-inch-behuizing met een interieur vrouwelijke ATA/IDE-aansluiting en een externe USB-connector, die u bij de meeste elektronica of computer accessoires winkels vinden kunt.

Instructies

1

Verwijzen naar de harde schijf behuizing handleiding instellen de jumperinstellingen op de vaste schijf voordat u deze invoegt in het geval. Deze jumpers zijn de kleine kunststof omhullingen, die ongeveer twee pinnen op de kant van de connector van de harde schijf passen. De jumperinstellingen geven aan de computer dat het hier een extra harde schijf. De jumperinstellingen op harde schijven kunnen verschillen, maar in de meeste gevallen plaats je het op het tweede paar van verticale harde schijf pinnen die van links naar rechts zitten. Nieuwere computers kunnen vaak de externe harde schijf detecteren zonder uw jumperinstellingen wijzigen.

2

Kijk naar de mannelijke connector pinnen op de harde schijf. Let op de kleine verticale sleuf in de plastic behuizing rond de pinnen. Kijk naar de vrouwelijke aansluitingen op de connector in de behuizing. Let op de kleine kunststof lip die in de sleuf van de kunststof behuizing op de harde schijf gegevens connector past. Dit wordt gemaakt zodat u gemakkelijk de gegevenskabel op zowel de harde schijf en de behuizing verbindingslijnen aansluiten kunt, omdat het zorgt voor slechts één invoeging methode. Anders zal je kracht van de verbinding en de pinnen te breken. Schuif de gegevens van de 80-aderige kabel vrouwelijke connector (pin gaten) in de mannelijke harde schijf connector (zichtbaar pinnen). Schuif de andere kant van de vrouwelijke gegevens kabel-aansluiting op de connector van de behuizing mannelijke gegevens. Verbindingen moeten glijden in stevig maar gemakkelijk.

3

Sluit de stekker op dezelfde manier. De draad van de verbindingslijnshapes toestaan voor slechts één verbindingsmethode. Line-up van de vorm van de connector van de kabel aan de vorm van de stekker op de harde schijf. De power kabel draad is gekoppeld aan de andere kant van de behuizing en hoeft niet te worden aangesloten of bedraad. Steek de connector en het gevoel van het stevige maar gemakkelijk inbrengen. Vermijd dwingen om het even welk van de bekabelde verbindingen.

4

Sluit de klep van de behuizing en zet deze vast met schroeven in daartoe geschikte plaatsen. Raadpleeg de handleiding van de behuizing voor de techniek behoren sluiten.

5

Sluit het ene uiteinde van de externe USB-kabel die bij de harde schijf behuizing op de USB-poort van de externe harde schijf is geleverd. Sluit het andere uiteinde op de USB-poort op de computer.

6

Zet de computer en wacht tot de externe harde schijf van IBM Travelstar automatisch detecteren.