Hoe Conference Call met Office Communicator

Hoe Conference Call met Office Communicator


Het creëren van een conference call binnen Microsoft Office Communicator is een krachtige tool om te gebruiken in het werken met uw medewerkers zonder te fysiek te verhuizen naar een conferentieruimte. Met een paar muisklikken, kunt u gemakkelijk start, treden en personen toevoegen aan een conference call voor een snelle bijeenkomst vitale informatie uit te wisselen. Communicator ook kunt u expresberichten gebruiken, video-conferencing en bestandsdeling om snelle uitwisseling en efficiënte vergaderingen te vergemakkelijken.

Instructies

1

Een telefonische vergadering starten door te klikken op een naam in uw contactpersonenlijst Communicator, of zoekt u een naam uit uw adresboek bij de bovenkant van het hoofdvenster van Communicator. Meer personen toevoegen aan de conferentie door de Ctrl-toets ingedrukt te houden en te klikken op de namen van de personen die u wilt bellen. Druk op ENTER om een expresbericht conferentie opvoeden en openstellen Belopties voor de groep. Klik op "Start een Conference Call" wanneer alle deelnemers worden geselecteerd.

2

Maak een groep voor contactpersonen u conferentie met vaak. U kunt vervolgens rechts klik op de naam van de groep en druk op Enter om te beginnen een groeps-chat chatbericht en call-opties. Selecteer "Start een Conference Call" te kiezen hen al snel.

3

Andere aan een huidige conference call door te klikken op de "Uitnodigen" knop in de groepsvenster voor expresberichten conferentie toevoegen. Selecteer de persoon die u wilt uitnodigen en klik op 'OK'. Wilt u meer dan één persoon uitnodigen, houd de Ctrl-toets ingedrukt en klik op elke deelnemer die u wilt uitnodigen voordat u klikt op 'OK'.

4

Deelnemen aan een telefonische vergadering door te klikken in het linkerdeel van de Conferentie-uitnodiging die opduikt wanneer u bent uitgenodigd. Klik op "Join" en kies een telefoon waaruit u deelnemen aan de vergadering, wilt als u wilt gebruik maken van een telefoon in plaats van computer met headset.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik de planning vergaderingen functie Communicator vergaderingen integreren met Microsoft Outlook.
  • Gebruik de functie bureaublad delen om presentaties naar uw conference call.