Hoe Code in te voegen in een Blogger-functie

Naast hulpmiddelen zoals Tumblr, TypePad, en WordPress is Google's Blogger een van de verschillende blogging platforms die gebruikers toestaan te maken van gratis blogs als u wilt hun beelden, gedachten en andere creatieve of commerciële ideeën met de wereld delen. Standaard berichten Blogger direct u naar een easy-to-use interface die u toelaat om het zien van berichten zoals uw lezers zal terwijl u deze typt. Om te oefenen meer controle over de opmaak en de inhoud van uw berichten, componeren op Blogger HTML bewerken modus.

Instructies

1

Inloggen op uw Google-account en klik op de knop "Maak een nieuwe Blog", of klik op de knop "Get Started" onder het Google loginvenster te registreren bij Google en maak een nieuwe blog.

2

Maak een nieuwe Blogger post. Klik op de knop "New Post" onder de naam van de blog waarnaar u wilt boeken.

3

Componeren in HTML bewerken-modus om vrij HTML-code invoegen in uw bericht, terwijl u typt. Klik op "HTML bewerken" op de hoogste-juiste hoek van het veld bericht. Kopieer en plak of typ elke code die u wilt toevoegen aan de post.

4

Klik op de knop 'Voorvertoning' periodiek om ervoor te zorgen dat Blogger heeft verwerkt uw code net zoals je wilde. Klik op "Post" wanneer u tevreden bent met het uiterlijk van uw post.