Hoe Center een WordPress Post Title

Een van de voordelen van het gebruik van WordPress voor het beheer van de inhoud van uw website is het feit dat u om het even welk van duizenden thema's die beschikbaar zijn installeren kunt voor de website van de weergave wijzigen. Echter de aanpassingsopties doen niet ten einde; Als u een thema dat is niet helemaal wat u zoekt, kunt u de ingebouwde editor in de WordPress dashboard te fine-tunen het thema naar wens. Als u centreren de titel boven aan een bericht wilt, kunt u dit doen door toevoeging van een klein stukje HTML-code aan uw website thema.

Instructies

1

Open de sectie van de "Weergave" aan de linkerzijde van het dashboard van WordPress, en selecteer de optie "Editor". Hierdoor wordt de editor voor uw wordpressthema weergegeven. Zorg ervoor dat de themanaam weergegeven in de rechterbovenhoek van het venster uw huidige wordpressthema voordat u verdergaat is. Als het niet het geval is, selecteert u het thema en klik op de knop "Selecteren".

2

Klik op "Interne Post" in de lijst met bestanden van uw thema's aan de rechterkant van de pagina. De code voor het bestand "single.php" wordt weergegeven in de editor in het midden van het venster.

3

Zoek de code "<? php the_title();? >" Verplaats de cursor naar de ruimte direct voor deze code. Als u deze code in de editor niet ziet, gebruikt uw wordpressthema een apart bestand met de naam van een "lus" om berichten weer te geven. Klik op de "lus-single.php" link aan de rechterkant van de pagina voor het bewerken van dat bestand in plaats daarvan.

4

Typ de code "< div align ="center">" zonder aanhalingstekens te gebruiken in de ruimte vóór "<? php the_title();? >," en verplaats de cursor naar de eerste spatie na "<? php the_title();? >."

5

Typ de code "< / div >" zonder aanhalingstekens te gebruiken. De volledige blok code moet nu lezen "< div align ="center"><? php the_title();? >< / div >."

6

Klik op de knop "Update File" onder de editor.

Tips & waarschuwingen

  • Voordat u de WordPress thema editor, terug de bestanden van uw wordpressthema tot uw lokale vaste schijf. Als u een fout maakt bij het bewerken van het thema, upload het originele bestand terug naar uw webserver de website terug te keren naar de oorspronkelijke staat.