Hoe cd's zetten op mijn Zune

Hoe cd's zetten op mijn Zune


Tegelijk, was reizen rond met een zaak vol met cd's gangbare praktijk. Maar met de populariteit van MP3 en draagbare mediaspelers zoals de Zune, cd's zijn steeds minder populair. Eerder dan het gooien van uw gehele CD-collectie en worden gedwongen tot inkoop van al uw favoriete nummers van een MP3-winkelier, je gewoon kopiƫren van uw schijven met de software Zune en de gekopieerde bestanden downloaden naar de Zune speler.

Instructies

1

Open de software Zune van het desktop menu Start.

2

Plaats de CD die u wilt downloaden naar de Zune naar CD/DVD-ROM-station van de computer. De Zune-software detecteert de cd en de CD-pictogram weergegeven in de linkerbenedenhoek van de Zune-interface.

3

Klik op het CD-pictogram. Alle bestanden op de CD worden weergegeven.

4

Schakel elk bestand, of lied, dat u niet wilt kopiƫren vanaf de CD.

5

Select "Start Rip" en de software zal rippen bestanden en voeg ze toe aan de collectie van Zune.

6

Sluit de draagbare speler van Zune naar de computer door het invoegen van de USB-kabel in zowel de speler als USB-poort van de computer. De Zune-software detecteert het apparaat en de "Speler"-icoon in de linker benedenhoek van de interface zal verschijnen.

7

Sleep een bestand uit de collectie van de Zune in het linkerdeelvenster en zet deze neer op de top van de "Speler" pictogram in de linkerbenedenhoek van de interface. De software gedownload dat bestand naar de speler.