Hoe brand ik YouTube video's naar CD op een Mac

Hoe brand ik YouTube video's naar CD op een Mac


Als je een video op YouTube die je kijken willen zou op uw TV of op een computer zonder internettoegang gevonden hebt, kunt u een video-CD van de video. Een video CD of VCD, lijkt erg op een DVD, maar heeft een kleinere hoeveelheid video. Om te branden van de YouTube video naar CD op een Mac, u moet downloaden van de video van YouTube en vervolgens branden van de gedownloade video in een fundamentele Mac branden programma.

Instructies

Downloaden van de YouTube-Video

1

Open YouTube in een tabblad van uw browser van het web. Zoek naar de YouTube video die u wilt branden naar CD en klik op de link om te openen van de video in YouTube.

2

Markeer de volledige URL van de YouTube video in de adresbalk. Met de rechtermuisknop op de gemarkeerde URL en kies 'Kopiƫren' in het menu.

3

Klik op een andere tab in de browser naar een tweede tabblad open en ga naar KeepVid of Marcus (zie bronnen). Beide van deze websites zijn video downloaden van systemen.

4

Klik met de rechtermuisknop in het vak URL op KeepVid of Marcus. Kies "Plakken" in het menu naar plak de URL in het vak URL.

5

Klik op de knop 'Downloaden' op KeepVid of de knop "Nab Video" op Marcus. Nadat de site de YouTube-video verwerkt, vindt u twee links voor het downloaden van de YouTube-video.

6

Downloaden van de YouTube-video door te klikken op de downloadkoppeling MP4. Kies "Opslaan als" in het menu dat verschijnt, selecteer een map op de harde schijf waar u wilt dat de video op te slaan en klik op de knop "Opslaan". De video is opgeslagen in de map op de vaste schijf die u hebt geselecteerd.

De MP4 converteren naar MPG

7

Ga naar een media converter in uw webbrowser. Online media converters YouConvertIt en Zamzar kunnen MP4 bestanden converteren naar MPG (zie bronnen).

8

Upload de MP4 video die u in de convertor downloadde. Om te uploaden, klik op "Bladeren", zoek het bestand op de vaste schijf en dubbelklik op het bestand.

9

Gebruik de pull-down menu voor de opmaak van de uitvoer. Selecteer "MPG," MPEG"of"MPEG-2"als de uitvoerbestandsindeling. Hoewel Macs gewoonlijk met MOV-bestanden werken, zijn MPEG-bestanden over het algemeen gebruikt op VCD's.

10

Voer een e-mailadres in het systeem wanneer daarom wordt gevraagd. Klik op "Convert" en het MP4-bestand wordt omgezet in een MPG bestand. Als de conversie voltooid is, is het bestand per e-mail naar het adres dat u hebt ingevoerd in het systeem.

11

Login aan uw e-mail. Open de email van YouConvertIt of Zamzar. Klik op de link in de e-mail wordt toegestuurd en kies "Save As." Geef een naam op voor het MPG bestand en kies een map op de harde schijf waar u het MPG bestand op te slaan. Klik op de knop "Opslaan".

Met iDVD branden

12

Plaats een CD in het cd-rom-station van uw Mac. Open iDVD op uw Mac. iDVD kan worden geopend door vanuit het pictogram balk aan de onderkant van het bureaublad.

13

Klik op het keuzerondje naast "Video CD" op het scherm "Selecteer projectmap". Klik op de knop 'Maak Project aan' om te beginnen een VCD-project.

14

Voer een naam voor het project van de VCD wanneer daarom wordt gevraagd. Klik op de knop "Preferences" Kies een map waar u het project kan worden opgeslagen op de harde schijf zou willen.

15

Schakel over naar de "Movies" tab. navigeren door de mappen op de harde schijf van de computer en zoek het MPG bestand dat u wilt branden naar schijf. Sleep het bestand in het deelvenster 'Films'.

16

Druk op de "Convert + afbeelding + Burn" de MPG naar de schijf te branden. Aangezien het bestand al in de juiste indeling voor VCD, moet de schijf niet meer dan drie tot vier uur te branden een lange film.