Hoe brand ik TS video's met Nero

Hoe brand ik TS video's met Nero


Video TS bestanden zijn de video object (VOB-bestanden) waaruit de inhoud van de map "Video_TS" op een video-DVD. Als de TS Video bestanden zijn gekopieerd en op een alternatieve locatie, zoals de vaste schijf of een flash drive opgeslagen, kunnen de TS Video-bestanden worden gebruikt om opnieuw de DVD op een lege schijf met behulp van Nero Burning ROM. Wanneer een DVD-Video-project in Nero Burning ROM wordt gemaakt, de "Audio_TS" en "Video_TS" mappen worden automatisch gemaakt in de DVD-project, en ze zijn klaar om te ontvangen het Video TS bestanden.

Instructies

1

Klik op "Start" en selecteer "Alle programma's."

2

De map "Nero", klik de link "Nero Burning ROM" om te openen de Nero burning utility.

3

Klik op "DVD" uit het drop-down box in de linker bovenhoek van het "New Compilation" menu.

4

Klik op de optie "DVD-Video" in het linker selectiedeelvenster.

5

Controleer dat de "Joliet" is aangevinkt in het tabblad "ISO" en kies de "ISO 9660" tekenset als het nog niet is geselecteerd.

6

Klik op het tabblad "Label".

7

Typ een naam voor de nieuwe DVD video-project in de "ISO 9660" invoer vak in de sectie "Volume Label".

8

Klik op de knop "Nieuw". Het project-venster nieuwe compilatie wordt geopend en twee mappen zal worden gemaakt in het linkernavigatievenster: "Audio_TS" en "Video_TS."

9

Dubbelklik op de map "Video_TS" om te openen het en maak het actief. In de deelvensters naar de verste links, wordt een bestand navigator weergegeven voor navigatie en zoeken naar bestanden op de harde schijf.

10

Navigeer naar de TS Video bestanden op de harde schijf en selecteer alle video bestanden.

11

Sleep alle video TS bestanden van de harde schijf, dan laat vallen hen in de projectmap "Video_TS" aan de linkerzijde van de interface van Nero. Vergelijk de projectmap naar de map op de vaste schijf. Als sommige van uw gewenste bestanden niet inbegrepen zijn, slepen en neerzetten van de ontbrekende bestanden in de map "Video_TS".

12

Plaats een lege DVD in de DVD-brander.

13

Klik op de "Burn" knop op de navigatiebalk boven balk van Nero. Het "Compilatie branden" venster wordt geopend.

14

Vink het vakje "Write" in het venster Compilatie branden, en klik op de "Burn" knop aan de rechterkant van het venster. De video DVD-schijf brandt.

15

Klik op "Finish" de Burn-venster te sluiten wanneer de DVD klaar is.

16

Verwijder de DVD uit de brander en de video niet afspelen in een standaard-DVD-speler.