Hoe brand ik kopieën van een PlayStation 2 CD

Hoe brand ik kopieën van een PlayStation 2 CD


Sony PlayStation 2 CD-disks zijn 700MB in grootte en kunnen worden gekopieerd met behulp van freeware programma's beschikbaar online. U wilt een reservekopie maken uw PS2 CD als u wilt vervangen in het geval van schade of diefstal. Uw PS2 CD kopiëren naar een brandbare ISO disk image-bestand op uw computer en vervolgens branden de ISO op een CD-R duurt ongeveer 15 minuten van uw tijd.

Instructies

1

Zet de computer en meld u bij uw gebruikersaccount. Een webbrowservenster geopend, en vervolgens downloaden van een ISO-lezen/schrijven-programma uit de lijst in de sectie bronnen. Installeer het programma en de computer opnieuw opstart. Log in op uw gebruikersaccount eenmaal meer.

2

Uitwerpen van cd-lade van de CD-brander, dan plaatst u een CD van de PS2 binnen en sluit de lade. Voer het ISO-programma en klikt u op "Lezen CD naar ISO" en geef een naam op voor het ISO-bestand wordt gemaakt. Klik op "OK" en het programma zal beginnen met het kopiëren van de gehele PS2 CD naar een ISO bestand op de vaste schijf van de computer.

3

Wacht tot de ISO leesproces te voltooien, dan uitwerpen van de disk-lade en verwijder de PS2 CD. Plaats een lege CD-R en sluit de lade. Klik op "ISO branden naar CD" in het hoofdmenu van het programma en selecteer het ISO-bestand dat u zojuist hebt gemaakt. De CD-R een titel geven, selecteer een schijf brandsnelheid (Kies 1 x, 2 x of 4 x om hardwarefouten die zich bij hogere brandsnelheden voordoen te voorkomen) en klik vervolgens op 'OK'. Het programma zal beginnen met het branden van de PS2 CD ISO naar de CD-R. U zal zitten kundig voor de CD-R gebruikt, zodra het brandproces is voltooid.

Tips & waarschuwingen

  • Kopieer geen PS2 CD's dat u niet de eigenaar zelf. Kopiëren van PS2 CD's die u niet de eigenaar of hebt gedownload van het Internet is illegaal onder de federale wetgeving.