Hoe brand ik een Roxio DVD projecten Photoshop elementen

Hoe brand ik een Roxio DVD projecten Photoshop elementen


Photoshop Elements is een softwareproduct voor het bewerken van foto's gemaakt. Sommige Photoshop Elements gebruikers besteden talloze uren bewerken van foto's, waardoor transport en veilige opslag voor deze bestanden belangrijk. Photoshop Elements projecten op Roxio-DVD branden is een opslagoptie waarmee gemakkelijk kan worden getransporteerd op een lichtgewicht DVD.

Instructies

1

Photoshop Elements projecten op uw computer opslaan. Dit wordt gedaan door te klikken op het tabblad 'Bestand' in de bovenkant verlaten van het programma en het selecteren van "opslaan als...". Geef het bestand een naam en sla het op uw gewenste locatie.

2

Plaats een lege Roxio-DVD in uw DVD-brander. Klik op de knop "Open/Close" de lege DVD in de computer laden. Een map verschijnt zodra de DVD wordt geladen.

3

Sluit de pop-map. Waarschijnlijk hoeft u niet om het even welk van deze programma's tenzij u liever een andere brandprogramma.

4

Klik op de "Mijn Computer" icoon op het bureaublad. Selecteer het station met de DVD. Dit is meestal D:\ of F:\ op de meeste computers. Dubbelklik op de map zodat het wordt geopend in een lege map.

5

Open de map waarin u de Photoshop Elements-bestanden in een apart venster opgeslagen. Hierdoor hebt u toegang tot de Photoshop Elements-bestanden op hetzelfde moment als de DVD-map.

6

Selecteer alle van de bestanden die u branden naar de DVD wilt door de "CTRL"-toets ingedrukt terwijl u op elk bestand klikt. Nadat alle bestanden zijn geselecteerd, klik met de rechtermuisknop op een bestand. Selecteer "Kopiƫren" in de lijst met opties die ijslollie opwaarts.

7

Open de map van de DVD en dit te openen. Klik met de rechtermuisknop ergens binnen de map en selecteer de optie "Plakken" in de lijst die omhoog komt. Toestaan dat alle bestanden naar deze locatie te plakken.

8

Klik op de "Schrijf naar CD" optie in de lijn van de toplijst van de DVD-map. Dit wordt gevraagd Windows Media te openen, zodat u extra bestanden toevoegen of klik op "Burn to Disc" in de rechter bovenhoek. Het toestaan van DVD naar volledig buffer en branden van elk bestand. Zodra de bestanden zijn gedaan op de Roxio-DVD branden, verschijnt de DVD uit de DVD-brander.