Hoe brand ik een foto-CD op mijn Dell-Laptop

Hoe brand ik een foto-CD op mijn Dell-Laptop


Foto cd's zijn een geweldige manier om te controleren of u reservekopieën van belangrijke foto's in het geval de harde schijf van uw computer crasht. Ze zijn goedkoop te kopen en uiterst snel en gemakkelijk te maken op uw computer. Voor degenen met Dell laptops die voorgeprogrammeerd met Windows-besturingssystemen, kost foto-cd's maken slechts een paar minuten.

Instructies

1

Plaats een lege CD in de CD/DVD-recorder van de computer.

2

Een nieuw venster zal verschijnen op het bureaublad van uw computer wanneer de computer de CD als leeg leest. Selecteer de optie "Burn files to gegevensschijf."

3

Een nieuw venster zal verschijnen. Hier, u kunt een naam voor de schijf als u zou houden. Na het typen van een naam, druk op "Volgende". De computer zal vervolgens formatteren van de schijf en voorbereiding op branden.

4

Klik op de "Start"-knop van uw desktop aan de kant van de linkerbenedenhoek van het scherm. Schuif tot "Alle programma's" en kies de optie voor het openen van de "Windows Photo Gallery". Zoek in de galerie, en selecteer de foto's die u wilt branden op de foto-CD. Als u wilt selecteren meer dan één foto, de "Ctrl"-toets op uw toetsenbord ingedrukt.

5

Sleep de foto's naar de map die is geopend in stap 3 genaamd "Bestanden naar de CD worden geschreven." Nadat de bestanden zijn overgebracht, drukt u op de optie "Deze bestanden naar CD te schrijven." De gloeierig procédé zal dan beginnen. Na enkele ogenblikken--afhankelijk van de grootte van de bestanden verbrand--de nieuw gebrande foto CD zal pop uit de schijf.