Hoe brand ik een afbeelding op een USB-station

Hoe brand ik een afbeelding op een USB-station


Branden of het monteren van een image-bestand op een USB-is flashstation een geweldige manier om een besturingssysteem te installeren of maak een bootable aandrijving zonder de fysieke schijf. Een ISO (erkend door de extensie .iso) is een exacte kopie van een CD of DVD en is vaak het resultaat van de back-up uw DVD-collectie of de installatiediskettes van de computer. Deze gids zal u tonen hoe te branden die beelden naar een flashstation van Mac OS X. Kijk naar manieren om te branden van de image bestanden naar uw USB-flashstation op andere besturingssystemen, het gedeelte 'Informatie' van dit artikel.

Instructies

1

Uw USB-station in de computer plaatst.

2

Open het programma Schijfhulpprogramma. Dit kan worden gevonden in Verzoekschrift/Utilities of via Finder het menu Ga naar.

3

Markeer uw USB-drive in de navigatiekolom van Schijfhulpprogramma de. Selecteer het tabblad 'Restore' van het belangrijkste venster.

4

Sleep het ISO-bestand van het bureaublad naar het vak "Bron". Sleep uw USB-drive van de de navigatiekolom van Schijfhulpprogramma in het vak "Bestemming".

5

Selecteert u 'Herstel'. Een waarschuwingsvenster verschijnt, informeren u dat de schijf volledig worden gewist bij het kopiƫren van de afbeelding naar het station. Dit is normaal. Bevestigen en selecteer "Restore" weer. Schijfhulpprogramma zal vervolgens brandwond naar de spiegelbeeld naar de schijf. Hoe lang die het duurt hangt af van de grootte van de oorspronkelijke afbeelding.