Hoe brand ik Audio TS & Video TS

Hoe brand ik Audio TS & Video TS


Wanneer u informatie van een DVD met behulp van een methode die bekend staat als het rippen, wat u zitten met zijn twee bestandsmappen. Een is de audiotrack van de DVD de Audio TS bestand genoemd. Anderzijds is het videospoor, die wordt gehouden in het Video TS bestand. Om deze bestanden naar een schijf branden moet u speciale software die zal u toestaan om een DVD-project maken en deze bestanden toevoegen aan een lege DVD.

Instructies

1

Download en installeer een DVD-authoring programma. Er zijn verschillende van deze programma's om te kiezen uit (zie bronnen).

2

Start het programma nadat u hebt gedownload en geïnstalleerd op uw computer door te klikken op het pictogram dat is gemaakt op uw bureaublad of het vinden van het programma in het Menu Start en op die manier te openen.

3

Een nieuw project starten door te klikken op de knop "Nieuw" en naamgeving van uw DVD-project.

4

Klik op de functie die u toelaat om Video TS bestanden toevoegen aan het nieuwe project, u in uw cd maakt-authoring programma. U hoeft alleen de Video TS bestand te selecteren. De Audio TS zal automatisch importeren.

5

Plaats een lege DVD in het schijfstation van de computer.

6

Klik op de "Burn" optie in de disk-authoring programma. Sommige programma's kunnen u de snelheid waarmee de schijf brandt. Dit zal van invloed zijn op de kwaliteit van de video.