Hoe blokkeer toegang tot YouTube op iPhone

Hoe blokkeer toegang tot YouTube op iPhone


Hoewel YouTube-video's nuttige gebruiksinformatie en eindeloos entertainment bieden kunnen, kunnen ze ook gebruiken gegevens tijd op uw iPhone. Dit kan een grote zorg zijn als u uw iPhone uitlenen aan iemand die graag dergelijke video's uitgebreid bekijken. Om te voorkomen dat misbruik van de voorrechten van uw gegevens, kunt u het blokkeren van toegang tot YouTube.

Instructies

1

Zoek de "Settings"-app op je iPhone beginscherm.

2

Tik op de app van de "Instellingen" om het instellingen scherm weer te geven.

3

Tik op "algemene criteria als de algemene deelvenster wilt weergeven. Tik op "Beperkingen" als de beperkingen deelvenster wilt weergeven.

4

Tik op 'Inschakelen beperkingen' boven aan het deelvenster om het dialoogvenster "Wachtwoord instellen" weer te geven.

5

Voer een viercijferige code en herhalen wanneer gevraagd dit te doen om het dialoogvenster te sluiten.

6

Zoek 'Safari' in het deelvenster beperkingen en zet de "On" schakelaar op "Off". De app verdwijnt uit het scherm van de App en op je iPhone wordt geblokkeerd. Dit voorkomt dat de iPhone toegang tot het Internet.

7

Druk op de "Home"-knop om terug te keren naar het beginscherm van de iPhone. Zoek een app die kan tot YouTube toegang hebben. Tik op het app-pictogram ingedrukt totdat het schudt en een 'X' in een cirkel toont. Tik op de "X" als een bevestiging van de schrapping bericht wilt weergeven. Tik op de "Delete" knop om te verwijderen van de app. Herhaal het verwijderingsproces met alle browsers van derden.

Tips & waarschuwingen

  • Informatie in dit artikel is van toepassing op iPhones met iOS 6. Iets of aanzienlijk kan variĆ«ren met andere versies of producten.