Hoe bijhouden van uw sociale Media-invloed

Hoe bijhouden van uw sociale Media-invloed


Sociale media analytics zijn hulpmiddelen gebruikt voor het meten van de totale invloed van een persoon of consument merk op social networking sites. Klout is een van de hulpprogramma's in online marketing cirkels. Klout maakt gebruik van meer dan 35 variabelen op Facebook en Twitter om Reach, kans op versterking, netwerk Score en onderwerp invloed te meten. Of een persoon of een bedrijf, wordt de invloed van een online stem samengevat in een 'Klout Score'--een getal tussen 1 en 100 (1 wordt het minst invloedrijke en 100 zijn de meest invloedrijke). De score zal helpen u analyseren als uw tweets en posts interessant zijn, hoe ver uw inhoud is verspreiding en hoe invloedrijk je bent en de mensen die je volgen.

Instructies

1

Verbinding met het Internet, open uw webbrowser en ga naar Klout.

2

Klik op de knop "Teken in met Twitter" op de voorpagina. Voer uw Twitter gebruikersbenaming, uw e-mailadres en wachtwoord en klik op "Sign Up".

3

Klik op 'Verbinding maken met Facebook'. Voer uw e-mailadres en wachtwoord en klik op "Login". Wanneer ertoe aangezet, klik op de "Toestaan" om Klout machtiging voor toegang tot statistieken van uw Facebook.

4

Schuif naar de onderkant van het scherm "Uitnodigen Your Friends" in Klout en druk op de knop "Overslaan".

5

Klik op de knop "Bekijk mijn profiel". Uw Klout score zal worden weergegeven als een getal tussen 1 en 100 samen met grafieken afschilderend Score analyse, netwerk invloed, kans op versterking en ware bereiken.