Hoe bij Desk Mount een Desktop Monitor

Hoe bij Desk Mount een Desktop Monitor


Montage van uw monitor aan uw desktop, kunt een schoner, meer ruime werkomgeving in uw kantoor of thuis. Montage van uw monitor naar een passender hoogte kan verminderen spanning op je nek en bovenrug, helpen u voelen zich meer comfortabel in uw werkdag.

Instructies

1

Vind een mount gemaakt om te passen uw monitor waarmee de hoogte en de mobiliteit die u nodig hebt, op basis van uw werkomgeving en persoonlijke voorkeuren. Beslissen over de ideale plaatsing van het beeldscherm en de grootte en het gewicht van de monitor te weten vóór de aankoop van een desktop mount.

2

Duidelijk uit uw bureau. Alle niet-permanente items verwijderen uit het gebied van montage en plaats alle breekbare items op een andere locatie ter bewaring afgeven. Reinig het oppervlak en noteer eventuele benodigde metingen vóór het installeren van de berg.

3

Schroef de mount op zijn plaats volgens de aanwijzingen die bij het product geleverd. Elke berg is anders en vereist verschillende installatiemethoden maximale stabiliteit op uw bureau te garanderen.

4

Uitschakelen van de monitor en het loskoppelen van alle andere apparaten. Doe dit om te voorkomen dat elektrische schokken of schade aan het scherm.

5

Sluit de monitor aan op de berg. Heb een collega die de monitor op zijn plaats houden terwijl u koppelen om te voorkomen vallen van de monitor of beschadiging van de berg. Nogmaals, volg de instructies die bij de berg; de mount geschiedt voor uw type beeldscherm en zal u precies vertellen hoe te bieden van het hoogste bedrag van stabiliteit en veiligheid aan uw monitor. Eenmaal geïnstalleerd, zorg ervoor dat de mount draait goed en dat het ondersteunt het gewicht van de monitor zonder spanning of spanning te maken op een van de schroeven of onderdelen van de montage apparaat.

6

Sluit het beeldscherm op uw computer. Computer inschakelen en gebruiken met de monitor gemonteerd op uit uw bureau.