Hoe bewerk de beschrijving van een Video

U kunt gemakkelijk Bewerk de beschrijving van een video op een Microsoft Windows 7/Vista-computer met behulp van het hulpprogramma Windows Media Player. Voor dit doel zul je eerst de video te importeren in de mediabibliotheek van Windows Media Player. De video-bestand importeren in de bibliotheek, maakt geen een ander exemplaar van het bestand. Alleen een koppeling naar dat bestand wordt toegevoegd aan de mediabibliotheek van Media Player.

Instructies

1

Klik op "Start", typ "Windows Media Player" in het zoekvak en druk op "Enter".

2

Klik op de "View" menu op de Windows Media Player-venster dat wordt geopend, en klik vervolgens op "Bibliotheek".

3

Navigeer naar de locatie op uw computer waar uw video wordt opgeslagen. Bijvoorbeeld, als het video bestand myvideo1.dat is opgeslagen op de locatie C:\Videos, klik dan "Start", klik "Computer", dubbelklik op het pictogram van de schijf "C:" en dubbelklik vervolgens op de map 'Video's '.

4

Klik en sleep de video-bestand van de map (in ons voorbeeld video's) op Windows Media Player.

5

Klik op 'Video's ' in het linkerdeelvenster van het venster van Windows Media Player en klik vervolgens op "Aanpassen navigatiedeelvenster."

6

Schakel de video kenmerken die u wilt onder de 'Video's ' in het dialoogvenster navigatiedeelvenster aanpassen, dat nu wordt geopend, en klik vervolgens op 'OK'. Beschikbare kenmerken omvatten acteurs, Genre, beoordeling, ouderlijke classificatie, Online winkels en map.

7

Schakel uw video in het rechterdeelvenster van het venster van Windows Media Player.

8

Klik op een kenmerk onder 'Video's ' op de linkerruit (bijvoorbeeld ' acteurs'), met de rechtermuisknop op de video op de juiste ruit, klik op "Bewerken" en typt u vervolgens de namen van de actoren in de video. Andere kenmerken van de video bewerken op dezelfde manier.

9

Klik op 'Organiseren' en klik vervolgens op "Wijzigingen in mediagegevens toepassen."