Hoe beter Upstream bandbreedte

Bandbreedte is de hoeveelheid gegevens die kan worden uitgewisseld tussen het Internet en uw netwerkapparaat over een periode van tijd. Snel downstream bandbreedte is belangrijk wanneer u bestanden downloadt of streaming video van het Web als het toelaat voor snellere downloads en minder video bufferen. Voor het overige netwerkverkeer, zoals online multiplayer-gaming, is upstream bandbreedte meer belangrijk omdat het geeft u een voorsprong op andere spelers en de hogere uploadsnelheden. Naast het overschakelen naar een snellere plan met uw Internet-aanbieder, zijn er een paar stappen die u nemen kunt om te verhogen uw upstream bandbreedte.

Instructies

1

Sluit alle toepassingen op uw computer die upstream bandbreedte gebruiken. Webbrowsers constant controleren van geopende webpagina's voor nieuwe inhoud of herladen banneradvertenties, die gebruik maken van de upstream bandbreedte. Klik op de "X" in de rechter bovenhoek van alle toepassingen die verbinding met het Internet.

2

Verbinding verbreken of uitschakelen van apparaten op uw netwerk die ping een server bijwerken. Pingen waarbij wordt verzonden een upstream gegevenspakket te controleren voor Internet-verbinding en beschikbaarheid te werken. Het gaat hierbij om alle desktopcomputers, laptops, netwerkprinters en spelconsoles, die momenteel niet worden gebruikt.

3

Uw huidige router vervangen door een nieuwer model dat upstream- en downstream-netwerkverkeer optimaliseert. Oudere netwerkrouters kunnen worden met behulp van ingebouwde programmatuur die efficiƫnt kan niet overweg met de hogere netwerkverkeer aangeboden door uw Internet-provider. Bovendien, nieuwe routers gebruiken "QoS", of "Quality of Service' te prioriteren netwerkactiviteit en stimuleren zowel upload en download snelheden. Een nieuwe router kan worden gekocht bij uw Internetprovider of de lokale computerwinkel.

4

Sluit uw netwerkapparaat rechtstreeks op uw router, in plaats van met behulp van uw draadloze netwerk. Draadloze netwerken kunnen geven inconsistent upstream bandbreedte resultaten, wat resulteert in een vertraging bij het afspelen van snelle online multiplayer spelletjes. Steek het ene uiteinde van de netwerk kabel in uw netwerkapparaat en het andere uiteinde in een open poort van de router om rechtstreeks op uw router aansluit, en start het netwerkapparaat.