Hoe bestanden beschikbaar voor anderen wilt maken

Als je wilt om een bestand beschikbaar voor andere mensen te downloaden, kunt u doen met een paar gratis tools beschikbaar online. Sommige van deze hulpprogramma's zijn programma's die het delen van mappen voor mensen buiten uw netwerk. Anderen zijn bestand upload sites die geef host uw bestand en laat andere mensen het voor zichzelf met behulp van de link te downloaden.

Instructies

1

Download en installeer Dropbox (zie bronnen). Dit programma is volledig gratis te gebruiken, en het geeft je een "dropbox" map met een beperkte hoeveelheid bestandsruimte die u met andere gebruikers delen kunt. Een andere gebruiker de dropbox map door link te sturen, kan hij elk bestand dat u hebt gedeeld binnenkant van het vak downloaden.

2

Navigeer naar Mediafire (zie bronnen). Klik op de "Uploaden" knop die opvallend wordt weergegeven op de voorpagina. Selecteer het bestand dat u wilt uploaden en deze uploaden naar de server met het gereedschap er. De site zal u voorzien van een link die u kunt kopiƫren en verzenden naar anderen. Uploaden zonder een account zal houden de bestanden er zonder limiet, maar kunt u niet de bestanden daarna beheren. Met een account uploaden zal bestanden er houden totdat de account is verwijderd van inactiviteit. U ontvangt vier waarschuwing e-mails voordat dit gebeurt.

3

Bezoek de website 2Shared (zie bronnen). Klik op "Kies archief/bestand" aan upload het bestand dat u beschikbaar wilt maken en het bestand zal worden vermeld naast de knop. Klik op "Upload het!" te uploaden naar de vijl en de koppeling die u wilt geven het aan anderen te krijgen. De site heeft ook een multi upload optie voor het uploaden van meerdere bestanden tegelijk.