Hoe Bereken Drainage met Engineering Software

Elk project voor procestechniek moet omgaan met de kwestie van riolering en opbouw. U moet een verscheidenheid van factoren in het bepalen van drainage, met inbegrip van pijp grootte, hoogte en de locatie van de gemeentelijke riolering berekenen. Het is belangrijk engineering software gebruiken om te berekenen drainage nauwkeurig voordat u een bouwproject begint.

Instructies

Plan voor de afwatering met Engineering Software op uw Computer

1

Beginnen uw berekening van drainage op engineeringsoftware met de oppervlakte rang van het passende landoppervlak. U moet bekijken relief kaarten om te beoordelen van de totale daling van de hoogte over de lengte van het veld. De oppervlakte van het land in gebruik is ook een noodzaak om te bepalen de rang.

2

Onderzoek de grootte en eigenschappen van de drainage greppel op eigenschap gebruikt voordat u engineering software. De totale diameter van een drainage greppel beïnvloedt de hoeveelheid water dat kan passeren.

3

Factor in de buis zoals u drainage in engineering software berekenen. De breedte van drainage buizen zal van invloed zijn op de hoeveelheid water die op basis van minuut-tot-minuut kan doorstromen.

4

Drainage in context plaatsen door herziening van het type van natuurlijke en kunstmatige materialen omringende drainage buizen. Uw baan bij de berekening van de afvoer is niet alleen om te bepalen van debiet, maar ook om te beoordelen van de duurzaamheid van afvoersystemen. U kunt een nauwkeurige meting van drainage maken door te overwegen de gevolgen van klei, vuil of grind op pipes.

5

Krijgen een grotere weergave van de afwatering gebied in kwestie door het berekenen van het totale gebied dat moet worden afgetapt. Meeste land Staanplaatsen zijn in vierkantjes vermenigvuldiging van lengte en breedte eenvoudiger gerangschikt.

6

De tijd van de riolering die nodig zijn voor uw klanten als een maatstaf voor uw drainage berekeningen invoegen. Schrijf dit nummer op een stuk papier door uw bureau, en pas pijp grootte, drainage-sloot grootte en andere variabelen om te vinden van verschillende manieren om dit doel te bereiken.

7

De interface van uw engineeringsoftware te vinden snelkoppelingen die u kunnen helpen berekenen drainage nauwkeuriger verkennen. Uw techniek programma wellicht een inventaris van gemeenschappelijke pijp grootte en drainage informatie die snel de berekening proces langs bewegen kunt.

Tips & waarschuwingen

  • Genereer een lijst met veelgebruikte pijp maten voor het berekenen van drainage op engineeringsoftware. De meeste ingenieurs gebruik maken van een regelmatige reeks van leidingen, riolering en andere hulpmiddelen drainage omdat ze op honderden projecten van soortgelijke omvang werken. U kunt uit de hand kleine cheat vellen voor iedereen in uw kantoor om te berekenen drainage correct.