Hoe Bereken cachetreffers voor "Mod_Disk_Cache"

Mod_Disk_Cache is een Apache HTTP Server-commando dat elementen van uw pagina in de cache opgeslagen. Dit betekent dat, wanneer een gebruiker naar een pagina terugkeert na het eerder hebben geladen, bepaalde pagina-elementen op zijn of haar harde schijf blijven zullen. Ze kunnen worden geladen sneller op deze manier. Om te controleren hoe vaak gebruikers hun geheime voorgeheugens gebruikt voor het laden van pagina-elementen, u moet berekenen treffers in de cache. Dit kan automatisch worden gedaan zodra u de juiste instelling inschakelen.

Instructies

1

Open uw Apache-opdrachtregel.

2

Typ het volgende en druk op Enter: UseCanonicalName op. Hierdoor cache opnemen (onder andere cache-optimalisatie tools).

3

Wacht een tijdje te laten de log record cachetreffers. Afhankelijk van hoe vaak je Apache-pagina wordt geopend, kan dit worden overal van een paar uur tot een paar dagen. U moet de Mod_Disk_Cache voldoende gegevens om zinvolle opnemen.

4

Open het bestand "cache.log." Door gebrek, zal zij in de hoofdmap van de Apache op uw server. Dit bestand bevat de resultaten van uw cache-berekeningen, waaruit blijkt hoeveel cache hits je had na verloop van tijd.