Hoe Bereken BMI met Visual Basic

Hoe Bereken BMI met Visual Basic


De Body Mass Index (BMI) biedt individuen en artsen met een gids voor obesitas. De BMI-berekening bepaalt dat indien een persoon een hoge verhouding van vet ten opzichte van hoogte en gewicht heeft. Een hoge BMI geeft aan dat een persoon nadert obesitas, die tot meer ernstige gezondheid aandoeningen zoals diabetes, hart-en vaatziekten en ademhalingsproblemen leiden kan. Een programmeur kan bereken BMI met behulp van Visual Basic (VB). De berekening is uitgevoerd met behulp van de BMI algoritme en VB syntaxis.

Instructies

1

De variabelen van de Visual Basic maken. Deze variabelen bevatten de oorspronkelijke hoogte en gewicht berekeningen. Een derde variabele wordt gemaakt voor de BMI-waarde bevatten. De volgende code maakt VB variabelen voor de berekeningen:
Dim hoogte als decimaal
Dim gewicht als decimaal
BMI As Integer Dim

2

Converteren van het gewicht van pond naar kilogram. Kilogram is een standaard eenheid voor wetenschappelijke berekeningen. Het gewicht in ponden wordt geconverteerd door vermenigvuldiging met 703. In dit voorbeeld wordt een persoon die 150 pond en 5 voeten 6 duim is geëvalueerd. De volgende zet van het gewicht en opgeslagen in de variabele hoogte:
gewicht = 150 * 703

3

Bereken de hoogte. De hoogte is eerst geconverteerd naar inches. Nadat deze geconverteerd naar totaal in inches, wordt het gewicht gedeeld door de hoogte tweemaal. Hieronder ziet u hoe de berekening van de hoogte van de definitieve berekening van de BMI (de apostrof geeft commentaar bij de code):
hoogte = 5 12 + 6 ' (12 keer de voeten vermenigvuldigen en voeg de resterende inch)
hoogte = gewicht / (5
12 + 6)
hoogte = hoogte (5 * 12 + 6)

4

De BMI-waarde aan toewijzen de de variabele, en stuur een bericht aan de softwaregebruiker. De hoogte is de decimale waarde van de BMI. Hoogte wordt omgezet in een geheel getal, en toegewezen aan de variabele van de BMI. De volgende beëindigt de berekening:
BMI = Convert.ToInteger(height)
MsgBox "De BMI is" & BMI